+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl

JOHNSON PETFOODS
BLOG

Wanneer kies je voor reguliere puppyvoeding en wanneer voor junior large breed voeding? We leggen het uit in dit artikel.

Een hotspot bij de hond is een lokale huidontsteking, welke veroorzaakt wordt door de hond zelf. In dit artikel lees je wat een hotspot is, hoe het ontstaat en hoe je de kans op een hotspot kunt verkleinen.

Heb jij lange tijd thuis gewerkt en heb je een pup of hond? Dan lees je hier hoe je het alleen zijn op kunt bouwen voor je weer op kantoor aan het werk gaat.

Krijg jij binnenkort een nieuwe puppy? Dan is dit artikel interessant voor jou! We geven je 5 tips om je alvast zo goed mogelijk voor te bereiden op de komst van je nieuwe huisgenootje.

Parasieten zijn kleine organismen welke een hond of kat als gastheer gebruiken. Ze kunnen de veroorzaker zijn van diverse gezondheidsproblemen. Hoe kun je parasieten herkennen en wat kun je er tegen doen?

Ook honden en katten kunnen suikerziekte krijgen, maar wat houdt dit gezondheidsprobleem precies in?

In dit artikel hebben we diverse weetjes over honden en katten op een rij gezet. Kende jij ze al?

Weet jij of jouw hond of kat een ideaal gewicht heeft, misschien heeft hij wel over- of ondergewicht. Hoe bepaal je dit?

Heeft jouw hond last van vuurwerkangst en wil je dit graag verhelpen? Misschien is TTouch wel de oplossing voor jou en je hond.

Heb jij weleens gehoord van de gewrichtsproblemen artrose en heup- en elleboogdysplasie? In dit artikel leggen we uit wat de aandoeningen inhouden.

Een maagtorsie is een spoedgeval, snel handelen is cruciaal! Maar hoe herken je de symptomen wat is een maagtorsie precies?

Wat probeert jouw kat je duidelijk te maken met zijn extreme krabgedrag en hoe kun je dit gedrag voorkomen of stoppen?

Je hebt het vast in huis: chocolade. Maar wist je dat deze lekkernij giftig is voor onze kleine viervoeters?

Vooral in september en oktober vallen de eikels van de bomen. Het is dan opletten geblazen, want ze zijn giftig voor honden…

Waarom eet een hond gras en wat zit er in kattenkruid wat het zo interessant maakt voor katten? Je leest het allemaal in dit artikel met verschillende Wist je datjes…

Je kunt allerlei informatie vinden op het etiket van een verpakking honden- of kattenvoeding, maar wat zegt deze informatie nu precies?

In dit artikel hebben we verschillende leuke weetjes over diverse kattenrassen op een rij gezet. Ken jij ze al?

In dit artikel hebben we verschillende leuke weetjes over diverse hondenrassen op een rij gezet. Ken jij ze al?

Hatsjoe, hatsjoe…! Je kat niest de hele dag door… Heeft jouw kat last van een simpele verkoudheid of is er meer aan de hand?

Graanvrij en glutenvrij, twee termen die je regelmatig tegenkomt op een verpakking diervoeding. Maar wat betekenen ze precies?

Het is niet het meest smakelijke onderwerp om te bespreken, maar veel honden hebben er weleens last van: diarree. Wat zijn mogelijke oorzaken van diarree?

Neem jij je hond mee op vakantie? Kijk dan eens naar de volgende aandachtspunten en controleer of je goed voorbereid bent.

Wij mensen zijn prima in staat om ons lichaam koel te houden in de warme zomerdagen, dit geld echter niet voor onze kleine viervoeters. Hoe voorkom je oververhitting bij hen?

De Ziekte van Lyme is een aandoening die wordt overgedragen via een tekenbeet. In dit artikel leggen we uit wat de ziekte in houdt en wat mogelijke symptomen zijn.

Voor, tijdens en na een verhuizing ontstaat er vaak stress, wat als onplezierig wordt ervaren. Dit geldt zowel voor jou als voor jouw kat…

Een veel voorkomende gedachte is dat steriliseren alleen bij poezen of teefjes kan en castreren alleen bij katers of reuen. Dit is echter niet waar. Hoe zit het dan wel?

Enostose komt voornamelijk voor bij pups van grote rassen. Wat houdt het in en hoe kun je het voorkomen?

Honden en katten lactose intolerant zijn? En dat puppyvoeding een essentiële rol speelt in de gezondheid van pups van grote en giant hondenrassen?

Heb je jouw kat ‘geleerd dat hij op de kattenbak zijn behoefte moet doen, gaat hij de woonkamer gebruiken om te sproeien…

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.