+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl

 

HET VERHAAL ACHTER JOHNSON

 

Oprichter John Sars is van kindsaf aan al gek op dieren. Na jaren in vast dienstverband in de sales te hebben gewerkt, begon hij in 2010 op een zolderkamertje met de import en distributie van kwaliteits voedingsproducten voor honden en katten. “Wij zijn niet van de kiloknallers en verkopen alleen hoogwaardige producten,” vertelt hij. John Sars gelooft in gezonde en ambachtelijke dierenvoeding. Hij zag wat de juiste voeding met zijn honden deed en wil sindsdien de wereld daar ook kennis mee laten maken. Johnson Petfoods maakte een vliegende start met Profine, dierenvoeding voor hond en kat. Later kwamen daar Planet Pet, Sam’s Field en Riverwood bij. De merken van Johnson Petfoods kun je alleen kopen bij de betere dierenspeciaalzaken. “Zij bieden een bredere service en kwaliteit en hebben –  net als wij – oprechte liefde en passie voor dieren. Dat vinden wij belangrijk.”

 

 

Het team

Het team bestaat inmiddels uit zestien medewerkers en de zolderkamer is ingeruild voor een heus kantoorpand in Rosmalen. The sky is the limit. Onze ambitie is groot en we hebben nog volop plannen!

 

Maak kennis met onze kanjers!

Jeroen

Jeroen

Commercial Manager

“Ik ben opgegroeid met honden en katten waardoor ik gek op beesten ben! Voor mij is de uitdaging om iedereen ervan te overtuigen hoe belangrijk goede en gezonde voeding voor je hond of kat is, want zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet alleen het beste voor zijn of haar huisdier?”

Milou

Milou

Office Manager

“Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Johnson Petfoods als versterking op de binnendienst. Door mijn liefde voor honden ben ik terecht gekomen bij Johnson Petfoods, de combinatie van de werkzaamheden gecombineerd met een goed product voor honden en katten is geweldig! Ik hoop nog vele jaren deel uit te kunnen maken van dit team!”

Marion

Marion

Office Legend

“Ik ben vanaf het begin betrokken bij het bedrijf. Service heb ik hoog in het vaandel staan. Ik wil dat onze klanten altijd gehoord worden en snel en keurig antwoord krijgen. Dat vind ik belangrijk.”

Suzanne

Suzanne

Office Mastermind

“Per 1 december 2022 ben ik vol enthousiasme begonnen als inkoper bij Johnson Petfoods. Super leuk dat ik een functie heb gevonden waar ik mijn handelservaring en passie voor honden kan combineren. Een mooi bedrijf, gezellige collega’s met allemaal hetzelfde doel: gezonde, verantwoorde en betaalbare dierenvoeding voor iedereen.”

Simone

Simone

Content Creator

“Hoe cliché het ook klinkt, ik heb altijd al gezegd dat ik later wilde werken met of voor dieren. Nu ik bij Johnson Petfoods werk kan ik me bezig houden met niet één, maar twee van mijn grootste passies: mijn liefde voor honden & katten en creatief bezig zijn.”

Lynn

Lynn

Online Marketeer

“Vanaf kleins af aan ben ik een groot dierenliefhebber. Het werd daarom al snel duidelijk dat ik graag in de dierenbranche zou willen werken. Ik zie bij mijn eigen hond hoe belangrijk gezonde voeding is, waardoor ik me goed kan verplaatsen in onze klanten. Bij Johnson Petfoods kan ik dagelijks bezig zijn met wat ik het allerliefste doe, namelijk het combineren van mijn passie voor (online) marketing met mijn liefde voor dieren!”

Gerty

Gerty

Brand-Ambassador

“Ik heb altijd in een dierenspeciaalzaak gewerkt. Daardoor wéét ik wat klanten willen, maar ook wat de winkellier zoekt. Gezonde dierenvoeding moet nog meer op de kaart komen.”

Richard

Richard

Brand-Ambassador

“Mijn passie voor dieren zit er al vanaf mijn jeugd in, van kinds af aan ben ik opgegroeid met honden. Ik ben al sinds 2011 werkzaam in deze branche en haal mijn voldoening uit het helpen van de ondernemer en samen gaan voor de juiste keuze in gezonde diervoeding.”

Daniëlle

Daniëlle

Brand-Ambassador

“Ik heb een groot hart voor dieren en de dierenbranche en ik heb dan ook met veel plezier heel wat jaartjes ervaring op mogen doen in een dierenspeciaalzaak. Het is mijn passie om mensen te helpen met de juiste voeding voor hun hond of kat. Bij Johnson Petfoods kan ik deze passie delen en kan ik eerlijke, gezonde voeding en snacks adviseren binnen een prachtig bedrijf.”

Dorien

Dorien

Brand-Ambassador

“Die afwisseling, nieuwe mensen ontmoeten en goede producten aan kunnen bieden. Ik kan bij Johnson Petfoods mijn enthousiasme en liefde voor dieren helemaal kwijt.”

Laura

Laura

Brand-Ambassador België

“Van kleins af aan zijn dieren mijn passie. Door mijn studies en ervaring in een dierenspeciaalzaak merkte ik al snel dat goede voeding de basis is voor een gelukkig en gezond dier. Bij Johnson Petfoods kan ik nog intenser mens & dier begeleiden in wat echt belangrijk is.”

Gino

Gino

Logistiek medewerker

Diana

Diana

Magazijn medewerkster

“Ik kom uit Brazilië en ben in juni 2021 bij Johnson Petfoods begonnen. Dit was de beste beslissing ooit! Ik heb niet enkel een ‘nieuwe familie’ gevonden, maar ook een bedrijf waarbij het comfort en welzijn van onze allerliefste viervoeters prioriteit is. Een trotse werknemer voor altijd!”

Johan

Johan

Magazijn medewerker

“Ik ben sinds juni 2021 werkzaam in de logistiek bij Johnson Petfoods. Ik voel me erg betrokken bij het wel en wee van dieren. Ik vind het daarom ook fascinerend om in een sterk groeiend bedrijf te werken waar producten verkocht worden aan mensen met een passie voor dieren. Want óók een dier telt!”

John

John

Managing Director

“Toen ik acht jaar geleden begon, had ik niet durven dromen dat we dit al bereikt zouden hebben. Het geheim? We geloven in eerlijk en gezonde dierenvoeding en hebben oprechte passie voor dieren. Dat voel en dat zie je.”

Snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Dat de visie en de aanpak van Johnson Petfoods werkt, blijkt wel uit het feit dat de omzetcijfers groeien. “We horen bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en werden daarvoor door het Financieel Dagblad al zeven keer beloond met een Gazelle Award. Daar zijn we meer dan trots op!”

 

Onze geschiedenis…

1965

De liefde voor huisdieren werd er vroeger al met de paplepel ingegoten. Op de foto hiernaast zie je John Sars (de oprichter van het bedrijf) als kleine jongen samen met zijn moeder en zijn grote vriend Astra de herdershond

 

1974

Ook Marion (de vrouw van John) heeft vroeger verschillende huisdieren gehad, onder andere haar lievelingskonijnen, de Vlaamse reuzen Knabbel en Rakker, papegaai Koko, en hier op de foto met haar hond Joshi.

2009

Op 31 december 2009 zette John zijn handtekening onder de akte van oprichting van zijn bedrijf onder de naam Johnson Pet Trade Consultants BV. Hiermee ging een lang gekoesterde wens in vervulling en begon het ondernemers avontuur. Het bedrijf ging van start in een tot kantoor omgebouwde slaapkamer.

 

2011

Het kantoor wordt verhuisd naar een pand aan het Kievitsven te Rosmalen. Een kantoor van 80 vierkante meter waar de groei van het bedrijf kon worden voortgezet en ruimte bood aan onze ambities.

2013

In Mei 2013 verhuisde het bedrijf naar het pand aan de Saffierborch 14 te Rosmalen. In dit pand kreeg het bedrijf meer ruimte om verder te groeien. Hier kregen we voor het eerst verschillende kantoren en een heuse showroom met bovendien een handig magazijn voor de opslag van promotie materialen, folders, samples en drukwerk.

 

2017

Begin november is de naam Johnson Pet Trade Consultants BV officieel veranderd in Johnson Petfoods BV, een naam die veel beter past bij de activiteiten van ons bedrijf en duidelijk aangeeft waar onze ware passie ligt.

In 2017 ontvingen wij voor de derde keer een FD Gazelle Award, en dat maakt onze directeur John Sars supertrots. “Het is geweldig dat ons harde werken weer beloond is met deze prestigieuze ondernemersaward.  Dankzij de geweldige inzet van ons team genieten steeds meer honden en katten intussen van onze producten, en gaat de groei onverminderd. We komen in 2018 alweer voor de vierde keer in aanmerking gaan komen voor een Gazelle Award, hoe geweldig is dat?”

2015

In het voorjaar van 2015 werden we als bedrijf hoofdsponsor van Circus Herman Renz. Een samenwerking die ons vele mooie momenten heeft opgeleverd en enorm heeft bijgedragen aan onze naamsbekendheid.

Dat jaar werd John Sars ook uitgeroepen tot Rosmalens Ondernemer van het jaar, een prijs waar hij bijzonder trots op is.

In 2015 werd de snelle groei van Johnson Petfoods voor de tweede keer beloond met een FD Gazelle Award

2017

Begin november is de naam Johnson Pet Trade Consultants BV officieel veranderd in Johnson Petfoods BV; een naam die veel beter past bij de activiteiten van ons bedrijf en duidelijk aangeeft waar onze ware passie ligt.

In 2017 ontvingen wij voor de derde keer een FD Gazelle Award en dat maakt onze directeur John Sars supertrots. “Het is geweldig dat ons harde werken weer beloond is met deze prestigieuze ondernemersaward.  Dankzij de geweldige inzet van ons team genieten steeds meer honden en katten intussen van onze producten en gaat de groei onverminderd. We komen in 2018 alweer voor de vierde keer in aanmerking gaan komen voor een Gazelle Award, hoe geweldig is dat?”

2018

Om de verkrijgbaarheid van onze producten verder te vergroten zijn we een samenwerking aangegaan met Malanico. Vanuit het moderne geautomatiseerde warehouse in Nieuwleusen verzorgen zij de distributie naar retail in de Benelux. In 2018 slepen we tevens onze vierde FD Gazelle Award in de wacht, een ongelooflijk knappe prestatie die aangeeft dat de groei er nog steeds flink inzit.

2019

In januari 2019 verhuizen wij van de Saffierborch 14 naar het naastgelegen pand aan de Saffierborch 16. De indeling van dit pand biedt voor ons vele voordelen en geeft ons bovendien de ruimte om verder te kunnen groeien. In november 2019 werd onze inzet beloond met de vijfde FD Gazelle Award! Een bijzonder moment voor ons hele team.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.