+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl

 

HET VERHAAL ACHTER JOHNSON

 

Oprichter John Sars is van kindsaf aan al gek op dieren. Na jaren in vast dienstverband in de sales te hebben gewerkt, begon hij in 2010 op een zolderkamertje met de import en distributie van kwaliteits voedingsproducten voor honden en katten. “Wij zijn niet van de kiloknallers en verkopen alleen hoogwaardige producten,” vertelt hij. John Sars gelooft in gezonde en ambachtelijke dierenvoeding. Hij zag wat de juiste voeding met zijn honden deed en wil sindsdien de wereld daar ook kennis mee laten maken. Johnson Petfoods maakte een vliegende start met Profine, dierenvoeding voor hond en kat. Later kwamen daar Sam’s Field, Riverwood, Matties, PrimaDog en PrimaCat bij. De merken van Johnson Petfoods kun je kopen bij de betere dierenspeciaalzaken en online in eigen brandstores. PrimaPet is bovendien een exclusief merk voor het supermarktkanaal.

 

 

Het team

Het team bestaat inmiddels uit 22 medewerkers en de zolderkamer is ingeruild voor een heus kantoorpand in Rosmalen. The sky is the limit. Onze ambitie is groot en we hebben nog volop plannen!

 

Maak kennis met onze kanjers!

Jeroen

Jeroen

Commercial Manager

“Ik ben opgegroeid met honden en katten waardoor ik gek op beesten ben! Voor mij is de uitdaging om iedereen ervan te overtuigen hoe belangrijk goede en gezonde voeding voor je hond of kat is, want zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet alleen het beste voor zijn of haar huisdier?”

John

John

Managing Director

“Toen ik veertien jaar geleden begon, had ik niet durven dromen dat we dit al bereikt zouden hebben. Het geheim? We geloven in eerlijk en gezonde dierenvoeding en hebben oprechte passie voor dieren. Dat voel en dat zie je.”

Marion

Marion

Office Legend

“Ik ben vanaf het begin betrokken bij het bedrijf. Service heb ik hoog in het vaandel staan. Ik wil dat onze klanten altijd gehoord worden en snel en keurig antwoord krijgen. Dat vind ik belangrijk.”

Milou

Milou

Office Manager

“Sinds februari 2019 ben ik werkzaam bij Johnson Petfoods als versterking op de binnendienst. Door mijn liefde voor honden ben ik terecht gekomen bij Johnson Petfoods, de combinatie van de werkzaamheden gecombineerd met een goed product voor honden en katten is geweldig! Ik hoop nog vele jaren deel uit te kunnen maken van dit team!”

Michel

Michel

Office Mastermind

Tinca

Tinca

Office Mastermind

Suzanne

Suzanne

Office Mastermind

“Per 1 december 2022 ben ik vol enthousiasme begonnen als inkoper bij Johnson Petfoods. Super leuk dat ik een functie heb gevonden waar ik mijn handelservaring en passie voor honden kan combineren. Een mooi bedrijf, gezellige collega’s met allemaal hetzelfde doel: gezonde, verantwoorde en betaalbare dierenvoeding voor iedereen.”

Simone

Simone

Grafisch Vormgever

“Hoe cliché het ook klinkt, ik heb altijd al gezegd dat ik later wilde werken met of voor dieren. Nu ik bij Johnson Petfoods werk kan ik me bezig houden met niet één, maar twee van mijn grootste passies: mijn liefde voor honden & katten en creatief bezig zijn.”

Lynn

Lynn

Online Marketeer

“Vanaf kleins af aan ben ik een groot dierenliefhebber. Het werd daarom al snel duidelijk dat ik graag in de dierenbranche zou willen werken. Ik zie bij mijn eigen hond hoe belangrijk gezonde voeding is, waardoor ik me goed kan verplaatsen in onze klanten. Bij Johnson Petfoods kan ik dagelijks bezig zijn met wat ik het allerliefste doe, namelijk het combineren van mijn passie voor (online) marketing met mijn liefde voor dieren!”

Pauline

Pauline

Content Marketeer

“Als jong meisje wilde ik graag blindegeleidehonden trainen. Nu is dat er niet van gekomen, maar wél mag ik me de hele dag bezig houden met content over honden en katten. Onze kwalitatieve producten onder de aandacht brengen van klanten; ik kan me niets leukers bedenken! Bovendien zijn we met onze lieve kantoorhonden altijd in goed gezelschap.”

Gerty

Gerty

Brand-Ambassador

“Ik heb altijd in een dierenspeciaalzaak gewerkt. Daardoor wéét ik wat klanten willen, maar ook wat de winkellier zoekt. Gezonde dierenvoeding moet nog meer op de kaart komen.”

Dorien

Dorien

Brand-Ambassador

“Die afwisseling, nieuwe mensen ontmoeten en goede producten aan kunnen bieden. Ik kan bij Johnson Petfoods mijn enthousiasme en liefde voor dieren helemaal kwijt.”

Richard

Richard

Brand-Ambassador

“Mijn passie voor dieren zit er al vanaf mijn jeugd in, van kinds af aan ben ik opgegroeid met honden. Ik ben al sinds 2011 werkzaam in deze branche en haal mijn voldoening uit het helpen van de ondernemer en samen gaan voor de juiste keuze in gezonde diervoeding.”

Daniëlle

Daniëlle

Brand-Ambassador

“Ik heb een groot hart voor dieren en de dierenbranche en ik heb dan ook met veel plezier heel wat jaartjes ervaring op mogen doen in een dierenspeciaalzaak. Het is mijn passie om mensen te helpen met de juiste voeding voor hun hond of kat. Bij Johnson Petfoods kan ik deze passie delen en kan ik eerlijke, gezonde voeding en snacks adviseren binnen een prachtig bedrijf.”

Laura

Laura

Brand-Ambassador België

“Van kleins af aan zijn dieren mijn passie. Door mijn studies en ervaring in een dierenspeciaalzaak merkte ik al snel dat goede voeding de basis is voor een gelukkig en gezond dier. Bij Johnson Petfoods kan ik nog intenser mens & dier begeleiden in wat echt belangrijk is.”

Pieter-Paul

Pieter-Paul

Brand-Ambassador

Roy

Roy

Brand-Ambassador

Johan

Johan

Magazijn medewerker

“Ik ben sinds juni 2021 werkzaam in de logistiek bij Johnson Petfoods. Ik voel me erg betrokken bij het wel en wee van dieren. Ik vind het daarom ook fascinerend om in een sterk groeiend bedrijf te werken waar producten verkocht worden aan mensen met een passie voor dieren. Want óók een dier telt!”

Diana

Diana

Magazijn medewerkster

“Ik kom uit Brazilië en ben in juni 2021 bij Johnson Petfoods begonnen. Dit was de beste beslissing ooit! Ik heb niet enkel een ‘nieuwe familie’ gevonden, maar ook een bedrijf waarbij het comfort en welzijn van onze allerliefste viervoeters prioriteit is. Een trotse werknemer voor altijd!”

Laura

Laura

Magazijn medewerkster

Gino

Gino

Logistiek medewerker

Tim

Logistiek medewerker

Snelstgroeiende bedrijven van Nederland

Dat de visie en de aanpak van Johnson Petfoods werkt, blijkt wel uit het feit dat de omzetcijfers groeien. “We horen bij de snelstgroeiende bedrijven van Nederland en werden daarvoor door het Financieel Dagblad al negen keer beloond met een Gazelle Award. Daar zijn we meer dan trots op!”

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.