+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl


 

Natuurlijke, gezonde kattenvoeding

NATUURLIJKE, GEZONDE KATTENVOEDING

KITTEN

Voor een gezonde start

Natuurlijke en gezonde voeding is van groot belang voor kittens. Gezonde voeding draagt overigens bij aan een optimale groei en ontwikkeling. Omdat kittens andere voedingsbehoeften hebben dan volwassen katten, bevat al onze kittenvoeding uitgebalanceerde hoeveelheden aan vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn onder andere nodig voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren, voor extra energie en voor een goede ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt gezonde voeding voor goede, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Kittens die een gezonde voeding krijgen zitten veel beter in hun vel en zijn alerter en levendiger.

 

Riverwood Kitten

Deze natuurlijke graan- en glutenvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 – 12 maanden oud. Riverwood Kitten is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die een kitten nodig heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat.

Riverwood Kittenvoeding

Profine Kitten Chicken & Rice

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor kittens van alle rassen. Deze graanarme voeding heeft een juiste balans van eiwitten en vetten die bijdragen aan een optimale groei. Daarnaast bevat Profine Kitten uitgebalanceerde voedingsstoffen welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht, een gezonde darmflora en die de immuniteit versterken.

Profine Kittenvoeding

Planet Pet Kitten Chicken

Een complete, natuurlijke voeding op basis van kip welke speciaal is ontwikkeld voor kittens van alle rassen. De formule op basis van kip draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Daarnaast is Planet Pet Kitten verrijkt met MOS en FOS welke bijdragen aan een optimale spijsvertering en welke voor een gezonde microflora zorgen; dit heeft ook weer een positief effect op het immuunsysteem.

Planet Pet Kittenvoeding

Sam's Field Kitten

Sam’s FIeld Kitten is speciaal ontwikkeld voor kittens met een leeftijd van 2 – 12 maanden. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan voedingsstoffen dragen bij aan een gezonde start in het leven. Sam’s Field Kitten ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de spieren en botten, de vitale functies en de weerstand.

Sams Field Kittenvoeding

 

 

VOLWASSEN

Voor een goede gezondheid

Wanneer een kat een leeftijd van 12 maanden heeft bereikt, mag het dier voeding krijgen voor volwassen katten. Voeding voor volwassen katten heeft andere hoeveelheden aan eiwitten, vetten en andere verhouding in vitaminen en mineralen dan voeding voor kittens. Volwassen katten zijn immers niet meer in de groei, en daardoor veranderen ook de voedingsbehoeften. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat katten natuurlijke en gezonde kattenvoeding krijgt. Gezonde voeding draagt namelijk bij aan een gezonde en een vitale kat en dat zie je!

 

Riverwood Indoor

Speciaal voor volwassen binnenshuis levende katten heeft Riverwood deze graan- en glutenvrije kattenvoeding ontwikkeld. Bij een echte binnenshuis levende kat is de kans groot dat hij minder beweging krijgt dan een van zijn soortgenoten die de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen. Riverwood Indoor bevat uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een binnenshuis levende kat.

 

Riverwood Indoor Kattenvoeding

Riverwood Outdoor

Niets kost zoveel energie als het sluipen door de tuin en klimmen in de bomen. Om een kleine avonturier te voorzien in zijn hoge energiebehoefte is Riverwood Outdoor ontwikkeld. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten voorzien katten die veel buiten zijn in hun verhoogde energiebehoeften.

Riverwood Outdoor Kattenvoeding

Riverwood Derma

Voor katten met een half lange of lange vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke kattenvoeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of langharige katten hun huid en vacht optimaal te ondersteunen hebben wij bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De huid en vacht van een kat zijn immers de spiegel van zijn gezondheid.

Riverwood Derma Kattenvoeding

Riverwood Sterilised

Bij een “geholpen” kat verandert het metabolisme omdat zijn voortplantingsorganen zijn weggenomen, hierdoor is er een sterk verhoogde kans op overgewicht wanneer zij een reguliere kattenvoeding blijven krijgen. Daarom heeft Riverwood speciaal voor deze groep katten Riverwood Sterilised ontwikkeld met uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een “je weet wel” kat.

Riverwood Adult Sterilised Kattenvoeding

Riverwood Large Breed Cats

De voedingsbehoeften van grote katten (zoals: Maine Coon, Noorse boskat, Ragdoll) wijken flink af van die van een gemiddelde kat. De grote brokken van Riverwood Large Breed zijn speciaal ontwikkeld voor grote katten en sluiten hierdoor perfect aan bij hun specifieke voedingsbehoeften.

Riverwood Adult Large Breed Kattenvoeding

Profine Original Adult Chicken

Profine Original Adult is een natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen. Deze kattenvoeding heeft een uitgebalanceerde hoeveelheid aan hoogwaardige eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen voor een vitale conditie. De natuurlijke voedingsvezels in Profine Original Adult vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal en verkleinen hierdoor de haarbal frequentie.

Profine Kattenvoeding Original Adult

Profine Indoor Adult Lamb

Deze natuurlijke kattenvoeding op basis van lam en rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen binnenkatten van alle rassen en katten met een verhoogd risico op de vorming van haarballen. De natuurlijke vezels en kruidenextracten Profine Indoor Adult ondersteunen een gezonde spijsvertering en vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal.

Profine Kattenvoeding Indoor Adult Lamb

Profine Adult Sterilised

Profine Adult Sterilised is een natuurlijke kattenvoeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor de nutritionele behoeften van volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan een gezond gewichtsbehoud bij gesteriliseerde of gecastreerde katten. Daarnaast bevat de voeding een uitgebalanceerde hoeveelheid aan magnesium en sodium, dit draagt bij aan gezonde urinewegen.

Profine Kattenvoeding Adult Sterilised

Profine Derma Adult Salmon

Natuurlijke kattenvoeding op basis van zalm en rijst voor een prachtige vacht en een gezonde huid. De voeding is geschikt voor volwassen katten met lang- en halflang haar. Naast de zalm is Profine Adult Derma verrijkt met garnalen, de combinatie van zalm(olie) en garnalen draagt bij aan een gezonde huid en vacht. De brok heeft een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie doordat er 60% zalm en rijst in de voeding is verwerkt.

Profine Kattenvoeding Adult Derma

Profine Turkey Light

Deze natuurlijke kattenvoeding op basis van kalkoen, kip en rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met overgewicht of voor katten die gevoelig zijn voor het krijgen van overgewicht. Profine Light Turkey heeft een laag vetgehalte door het gebruik van magere eiwitbronnen, dit helpt katten bij het verliezen van overtollig gewicht. Ook bevat de voeding natuurlijke vezels welke de spijsvertering ondersteunen. 60% kalkoen, kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Kattenvoeding Light Turkey

Planet Pet Adult Indoor & Sterilised Chicken

Planet Pet Indoor & Sterilised Chicken is speciaal ontwikkeld voor (gesteriliseerde) binnenkatten. Deze kattenvoeding bevat vers vlees wat zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan gezond gewichtsbehoud en ook het hoge gehalte aan natuurlijke vezels in deze voeding draagt hieraan bij. Een ander positief effect van natuurlijke voedingsvezels is dat ze de passage van haren door het maagdarmkanaal vergemakkelijken.

Planet Pet Kattenvoeding Indoor & Sterilised Chicken

Planet Pet Adult Indoor & Sterilised Lamb

Planet Pet Indoor & Sterilised Lamb is een natuurlijke kattenvoeding op basis van kip en lam welke geschikt is voor volwassen (gesteriliseerde) binnenshuis levende katten. Doordat de voeding is samengesteld met vers vlees heeft de voeding een heerlijke smaak en een uitstekende verteerbaarheid. De natuurlijke voedingsvezels in de voeding dragen bij aan een gezond spijsverteringskanaal en zorgen daarnaast voor een verzadigd gevoel, dit draagt bij aan gezond gewichtsbehoud.

Planet Pet Kattenvoeding Indoor & Sterilised Lamb

Planet Pet Adult Outdoor Turkey

Deze complete kattenvoeding is geschikt voor volwassen katten die graag buitenshuis op avontuur gaan. Planet Pet Outdoor Turkey bevat vers vlees waardoor de voeding een heerlijke smaak en uitstekende verteerbaarheid heeft. Door de optimale balans in eiwitten en vetten draagt de voeding bij aan het behoud van de spieren en voorziet het outdoor katten in hun verhoogde energiebehoefte. Verder is de voeding rijk aan zink, een mineraal dat bijdraagt aan een optimale groei van het kraakbeen, waardoor de voeding de gewrichten van outdoor katten ondersteunt.

Planet Pet Kattenvoeding Outdoor Turkey

Sam's Field Adult Delicious Wild

Deze complete kattenvoeding is geschikt voor, kieskeurige, volwassen katten. Door de heerlijke samenstelling zullen ook kieskeurige katten smullen van Sam’s Field Delicious Wild. Het recept bevat 35% eend, en daarnaast aanvullende voedingsstoffen die zorgen voor een perfecte conditie van jouw kat. Er is in de voeding bewust gekozen voor tomaat, kamille en wortels welke rijk zijn aan natuurlijke antioxidanten en het lichaam van katten beschermen tegen oxidatie (beschadiging van gezonde lichaamscellen).

Sam's Field Kattenvoeding Delicious Wild

Sam's Field Adult Chicken

Een volledige voeding voor volwassen katten die bijdraagt aan een goede algehele conditie, en die geschikt is voor katten met een actieve leefstijl. Sam’s Field Adult Chicken is rijk aan goed verteerbare dierlijke eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevorderen de spiergroei, en dragen bij aan gezonde botten en gewrichten. De uitgebalanceerde hoeveelheid zink in de voeding ondersteunt de gewrichten van, de wat actievere, katten (zink draagt bij aan een optimale groei van het kraakbeen waardoor er minder slijtage is van de botten tijdens het bewegen).

Sam's Field Adult Chicken

Sam's Field Adult Fish

Sam’s Field Adult Fish is een volledige voeding voor volwassen katten welke is samengesteld met witvis en zalm als dierlijke eiwitbronnen. Zalm is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht, dit maakt de voeding zeer geschikt voor katten met een halflange of een lange vacht.

Sam's Field Kattenvoeding Adult Fish

Sam's Field Adult Sterilised

Deze volledige kattenvoeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten heeft een laag caloriegehalte. Dit zorgt voor het behoud van het normale lichaamsgewicht. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten in Sam’s Field Sterilised dragen bij aan het behoud van de spieren zonder dat gesteriliseerde katten te veel vetten binnen krijgen. De optimale verhouding van mineralen in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen en verkleint de kans op struvietstenen.

Sam's Field Kattenvoeding Adult Sterilised

 

 

SENIOR

Om gezond oud te worden

Senior katten hebben andere voedingsbehoeften dan kittens of volwassen katten. Het is belangrijk dat de nieren van senior katten zo veel mogelijk ontzien worden. Dit kan door een optimale verhouding van mineralen en door eiwitbronnen te gebruiken die goed verteerbaar zijn. Ook moet de voeding smakelijk zijn omdat oudere katten vaak een verminderde eetlust hebben. Met de juiste senior voeding kan jouw kat gezond oud worden.

 

Riverwood heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Profine heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Planet Pet heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Sam's Field Senior

Deze volledige voeding is geschikt voor oudere katten. Sam’s Field Senior heeft een uitgebalanceerd gehalte aan vetten dat ervoor zorgt dat minder actieve, oudere katten hun normale lichaamsgewicht behouden; ook draagt de kattenvoeding bij aan het voorkomen van obesitas. De optimale verhouding van mineralen, bijvoorbeeld fosfor en magnesium, in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen.

Sam's Field Kattenvoeding Senior

KITTEN

Voor een gezonde start

Natuurlijke en gezonde voeding is van groot belang voor kittens. Gezonde voeding draagt overigens bij aan een optimale groei en ontwikkeling. Omdat kittens andere voedingsbehoeften hebben dan volwassen katten, bevat al onze kittenvoeding uitgebalanceerde hoeveelheden aan vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze voedingsstoffen zijn onder andere nodig voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren, voor extra energie en voor een goede ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt gezonde voeding voor goede, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Kittens die een gezonde voeding krijgen zitten veel beter in hun vel en zijn alerter en levendiger.

 

Riverwood Kitten

Deze natuurlijke graan- en glutenvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 – 12 maanden oud. Riverwood Kitten is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die een kitten nodig heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat.

Riverwood Kittenvoeding

Profine Kitten Chicken & Rice

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor kittens van alle rassen. Deze graanarme voeding heeft een juiste balans van eiwitten en vetten die bijdragen aan een optimale groei. Daarnaast bevat Profine Kitten uitgebalanceerde voedingsstoffen welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht, een gezonde darmflora en die de immuniteit versterken.

Profine Kittenvoeding

Planet Pet Kitten Chicken

Een complete, natuurlijke voeding op basis van kip welke speciaal is ontwikkeld voor kittens van alle rassen. De formule op basis van kip draagt bij aan een gezond immuunsysteem. Daarnaast is Planet Pet Kitten verrijkt met MOS en FOS welke bijdragen aan een optimale spijsvertering en welke voor een gezonde microflora zorgen; dit heeft ook weer een positief effect op het immuunsysteem.

Planet Pet Kittenvoeding

Sam's Field Kitten

Sam’s FIeld Kitten is speciaal ontwikkeld voor kittens met een leeftijd van 2 – 12 maanden. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan voedingsstoffen dragen bij aan een gezonde start in het leven. Sam’s Field Kitten ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de spieren en botten, de vitale functies en de weerstand.

Sams Field Kittenvoeding

 

 

VOLWASSEN

Voor een goede gezondheid

Wanneer een kat een leeftijd van 12 maanden heeft bereikt, mag het dier voeding krijgen voor volwassen katten. Voeding voor volwassen katten heeft andere hoeveelheden aan eiwitten, vetten en andere verhouding in vitaminen en mineralen dan voeding voor kittens. Volwassen katten zijn immers niet meer in de groei, en daardoor veranderen ook de voedingsbehoeften. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat katten natuurlijke en gezonde kattenvoeding krijgt. Gezonde voeding draagt namelijk bij aan een gezonde en een vitale kat en dat zie je!

 

Riverwood Indoor

Speciaal voor volwassen binnenshuis levende katten heeft Riverwood deze graan- en glutenvrije kattenvoeding ontwikkeld. Bij een echte binnenshuis levende kat is de kans groot dat hij minder beweging krijgt dan een van zijn soortgenoten die de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen. Riverwood Indoor bevat uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een binnenshuis levende kat.

 

Riverwood Indoor Kattenvoeding

Riverwood Outdoor

Niets kost zoveel energie als het sluipen door de tuin en klimmen in de bomen. Om een kleine avonturier te voorzien in zijn hoge energiebehoefte is Riverwood Outdoor ontwikkeld. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten voorzien katten die veel buiten zijn in hun verhoogde energiebehoeften.

Riverwood Outdoor Kattenvoeding

Riverwood Derma

Voor katten met een half lange of lange vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke kattenvoeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of langharige katten hun huid en vacht optimaal te ondersteunen hebben wij bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De huid en vacht van een kat zijn immers de spiegel van zijn gezondheid.

Riverwood Derma Kattenvoeding

Riverwood Sterilised

Bij een “geholpen” kat verandert het metabolisme omdat zijn voortplantingsorganen zijn weggenomen, hierdoor is er een sterk verhoogde kans op overgewicht wanneer zij een reguliere kattenvoeding blijven krijgen. Daarom heeft Riverwood speciaal voor deze groep katten Riverwood Sterilised ontwikkeld met uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een “je weet wel” kat.

Riverwood Adult Sterilised Kattenvoeding

Riverwood Large Breed Cats

De voedingsbehoeften van grote katten (zoals: Maine Coon, Noorse boskat, Ragdoll) wijken flink af van die van een gemiddelde kat. De grote brokken van Riverwood Large Breed zijn speciaal ontwikkeld voor grote katten en sluiten hierdoor perfect aan bij hun specifieke voedingsbehoeften.

Riverwood Adult Large Breed Kattenvoeding

Profine Original Adult Chicken

Profine Original Adult is een natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen. Deze kattenvoeding heeft een uitgebalanceerde hoeveelheid aan hoogwaardige eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen voor een vitale conditie. De natuurlijke voedingsvezels in Profine Original Adult vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal en verkleinen hierdoor de haarbal frequentie.

Profine Kattenvoeding Original Adult

Profine Indoor Adult Lamb

Deze natuurlijke kattenvoeding op basis van lam en rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen binnenkatten van alle rassen en katten met een verhoogd risico op de vorming van haarballen. De natuurlijke vezels en kruidenextracten Profine Indoor Adult ondersteunen een gezonde spijsvertering en vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal.

Profine Kattenvoeding Indoor Adult Lamb

Profine Adult Sterilised

Profine Adult Sterilised is een natuurlijke kattenvoeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor de nutritionele behoeften van volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan een gezond gewichtsbehoud bij gesteriliseerde of gecastreerde katten. Daarnaast bevat de voeding een uitgebalanceerde hoeveelheid aan magnesium en sodium, dit draagt bij aan gezonde urinewegen.

Profine Kattenvoeding Adult Sterilised

Profine Derma Adult Salmon

Natuurlijke kattenvoeding op basis van zalm en rijst voor een prachtige vacht en een gezonde huid. De voeding is geschikt voor volwassen katten met lang- en halflang haar. Naast de zalm is Profine Adult Derma verrijkt met garnalen, de combinatie van zalm(olie) en garnalen draagt bij aan een gezonde huid en vacht. De brok heeft een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie doordat er 60% zalm en rijst in de voeding is verwerkt.

Profine Kattenvoeding Adult Derma

Profine Turkey Light

Deze natuurlijke kattenvoeding op basis van kalkoen, kip en rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met overgewicht of voor katten die gevoelig zijn voor het krijgen van overgewicht. Profine Light Turkey heeft een laag vetgehalte door het gebruik van magere eiwitbronnen, dit helpt katten bij het verliezen van overtollig gewicht. Ook bevat de voeding natuurlijke vezels welke de spijsvertering ondersteunen. 60% kalkoen, kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Kattenvoeding Light Turkey

Planet Pet Adult Indoor & Sterilised Chicken

Planet Pet Indoor & Sterilised Chicken is speciaal ontwikkeld voor (gesteriliseerde) binnenkatten. Deze kattenvoeding bevat vers vlees wat zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan gezond gewichtsbehoud en ook het hoge gehalte aan natuurlijke vezels in deze voeding draagt hieraan bij. Een ander positief effect van natuurlijke voedingsvezels is dat ze de passage van haren door het maagdarmkanaal vergemakkelijken.

Planet Pet Kattenvoeding Indoor & Sterilised Chicken

Planet Pet Adult Indoor & Sterilised Lamb

Planet Pet Indoor & Sterilised Lamb is een natuurlijke kattenvoeding op basis van kip en lam welke geschikt is voor volwassen (gesteriliseerde) binnenshuis levende katten. Doordat de voeding is samengesteld met vers vlees heeft de voeding een heerlijke smaak en een uitstekende verteerbaarheid. De natuurlijke voedingsvezels in de voeding dragen bij aan een gezond spijsverteringskanaal en zorgen daarnaast voor een verzadigd gevoel, dit draagt bij aan gezond gewichtsbehoud.

Planet Pet Kattenvoeding Indoor & Sterilised Lamb

Planet Pet Adult Outdoor Turkey

Deze complete kattenvoeding is geschikt voor volwassen katten die graag buitenshuis op avontuur gaan. Planet Pet Outdoor Turkey bevat vers vlees waardoor de voeding een heerlijke smaak en uitstekende verteerbaarheid heeft. Door de optimale balans in eiwitten en vetten draagt de voeding bij aan het behoud van de spieren en voorziet het outdoor katten in hun verhoogde energiebehoefte. Verder is de voeding rijk aan zink, een mineraal dat bijdraagt aan een optimale groei van het kraakbeen, waardoor de voeding de gewrichten van outdoor katten ondersteunt.

Planet Pet Kattenvoeding Outdoor Turkey

Sam's Field Adult Delicious Wild

Deze complete kattenvoeding is geschikt voor, kieskeurige, volwassen katten. Door de heerlijke samenstelling zullen ook kieskeurige katten smullen van Sam’s Field Delicious Wild. Het recept bevat 35% eend, en daarnaast aanvullende voedingsstoffen die zorgen voor een perfecte conditie van jouw kat. Er is in de voeding bewust gekozen voor tomaat, kamille en wortels welke rijk zijn aan natuurlijke antioxidanten en het lichaam van katten beschermen tegen oxidatie (beschadiging van gezonde lichaamscellen).

Sam's Field Kattenvoeding Delicious Wild

Sam's Field Adult Chicken

Een volledige voeding voor volwassen katten die bijdraagt aan een goede algehele conditie, en die geschikt is voor katten met een actieve leefstijl. Sam’s Field Adult Chicken is rijk aan goed verteerbare dierlijke eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevorderen de spiergroei, en dragen bij aan gezonde botten en gewrichten. De uitgebalanceerde hoeveelheid zink in de voeding ondersteunt de gewrichten van, de wat actievere, katten (zink draagt bij aan een optimale groei van het kraakbeen waardoor er minder slijtage is van de botten tijdens het bewegen).

Sam's Field Adult Chicken

Sam's Field Adult Fish

Sam’s Field Adult Fish is een volledige voeding voor volwassen katten welke is samengesteld met witvis en zalm als dierlijke eiwitbronnen. Zalm is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht, dit maakt de voeding zeer geschikt voor katten met een halflange of een lange vacht.

Sam's Field Kattenvoeding Adult Fish

Sam's Field Adult Sterilised

Deze volledige kattenvoeding voor gesteriliseerde of gecastreerde katten heeft een laag caloriegehalte. Dit zorgt voor het behoud van het normale lichaamsgewicht. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten in Sam’s Field Sterilised dragen bij aan het behoud van de spieren zonder dat gesteriliseerde katten te veel vetten binnen krijgen. De optimale verhouding van mineralen in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen en verkleint de kans op struvietstenen.

Sam's Field Kattenvoeding Adult Sterilised

 

 

SENIOR

Om gezond oud te worden

Senior katten hebben andere voedingsbehoeften dan kittens of volwassen katten. Het is belangrijk dat de nieren van senior katten zo veel mogelijk ontzien worden. Dit kan door een optimale verhouding van mineralen en door eiwitbronnen te gebruiken die goed verteerbaar zijn. Ook moet de voeding smakelijk zijn omdat oudere katten vaak een verminderde eetlust hebben. Met de juiste senior voeding kan jouw kat gezond oud worden.

 

Riverwood heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Profine heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Planet Pet heeft geen Senior Kattenvoeding in het assortiment.

Sam's Field Senior

Deze volledige voeding is geschikt voor oudere katten. Sam’s Field Senior heeft een uitgebalanceerd gehalte aan vetten dat ervoor zorgt dat minder actieve, oudere katten hun normale lichaamsgewicht behouden; ook draagt de kattenvoeding bij aan het voorkomen van obesitas. De optimale verhouding van mineralen, bijvoorbeeld fosfor en magnesium, in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen.

Sam's Field Kattenvoeding Senior

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.