+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl


NATUURLIJKE, GEZONDE HONDENVOEDING

NATUURLIJKE, GEZONDE HONDENVOEDING

Puppy

Voor een gezonde start

Gezonde hondenvoeding is voor elke hond van belang, maar voor puppy’s is het nog net even belangrijker. De dieren zijn nog volop in de groei, en om dit optimaal te ondersteunen heeft een pup een gezonde puppyvoeding nodig. Dat is een voeding welke uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten bevat voor een optimale groei; maar ook een uitgebalanceerde hoeveelheid aan vitamines en mineralen welke de ontwikkeling van het immuunsysteem, een sterk skelet, de spieren, etc. ondersteunt. Johnson Petfoods heeft een uitgebreid assortiment aan gezonde puppyvoeding.

 

Riverwood Puppy Turkey & Duck with Pheasant

Riverwood Puppy is een natuurlijke graan- en glutenvrije voeding. De voeding is speciaal ontwikkeld voor puppies van 6 weken tot 1 jaar oud. De combinatie van kalkoen, eend en fazant in deze voeding creëert een diëtetisch evenwichtige en voedzame voeding die alle essentiële aminozuren bevat. Riverwood Puppy is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die een puppy nodig heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen hond.

Riverwood Puppyvoeding

Riverwood Junior Large Breed Duck & Turkey with Pheasant

Speciaal voor jonge honden van grote rassen van 3 tot 30 maanden (dit is de leeftijd waarop de meeste honden van grotere rassen zijn uitgegroeid) is Riverwood Junior Large Breed ontwikkeld. De combinatie van kalkoen, eend en fazant in deze voeding creëert een diëtetisch evenwichtige en voedzame voeding die alle essentiële aminozuren bevat die een jonge opgroeiende hond nodig heeft om gelijkmatig zijn volwassen gewicht te bereiken.

Riverwood Junior Large Breed Hondenvoeding

Profine Puppy Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel, is speciaal ontwikkeld voor pups en jonge honden van alle rassen <30 kg. Het hoge gehalte aan kip zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie van de voeding. Een goed evenwicht tussen eiwitten en vetten draagt bij aan een gezonde groei. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan vitamines en mineralen in Profine Puppy Chicken dragen bij aan een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem, van het skelt, de spieren, etc..

Profine Puppy Chicken

Profine Puppy Lamb & Potatoes

Deze puppyvoeding is samengesteld met hypoallergeen lam en aardappel. De voeding is speciaal ontwikkeld voor puppies en jonge honden van alle rassen <30 kg. Het hoge gehalte aan lamseiwitten in Profine Puppy Lamb zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie. Een juist evenwicht tussen eiwitten en vetten bevordert een gezonde groei. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan vitamines en mineralen in de voeding dragen bij aan een optimale ontwikkeling van het immuunsysteem, van het skelt, de spieren, etc..

Profine Puppy Lamb

Profine Junior Large Breed Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke en graanarme voeding op basis van kip en aardappel, is speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen (> 30 kg). Chondroprotectiva en een uitgebalanceerde hoeveelheid aan calcium en fosfor in Profine Junior Large Breed Chicken ondersteunen een goede ontwikkeling van de botten en gewrichten. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Junior Large Breed Chicken Hondenvoeding

Profine Junior Large Breed Salmon & Potatoes

Profine Junior Large Breed Salmon is een natuurlijke, graanarme voeding op basis van zalm en aardappel, speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen (> 30 kg). Chondroprotectiva en een uitgebalanceerde hoeveelheid aan calcium en fosfor ondersteunen een goede ontwikkeling van de botten en gewrichten. 60% zalm en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Junior Large Breed Salmon Hondenvoeding

Planet Pet Puppy Chicken & Rice

Planet Pet Puppy is een graanvrije puppyvoeding. Speciaal ontwikkeld voor puppies (van 2 – 12 maanden oud), en voor drachtige en zogende teven. De vetten, eiwitten en voedingsstoffen zijn geoptimaliseerd om te kunnen voorzien in de functionele en nutritionele behoeften van opgroeiende pups. Daarnaast is het formaat van de brok aangepast op het ontwikkelende gebit van puppy’s. 

Planet Pet Puppy Hondenvoeding

Planet Pet Junior Large Breed

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen. Planet Pet Junior Large Breed bevat glucosamine en chondroïtine welke een gezonde ontwikkeling van de gewrichten ondersteunen. De glutenvrije voeding is rijk aan smakelijke kip waardoor de voeding een heerlijke smaak heeft.

Planet Pet Junior Large Breed Hondenvoeding

Sam's Field Puppy Chicken & Potato

Sam’s Field Puppy Chicken is geschikt voor puppy’s van alle rassen (<30 kg). Vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen zijn in uitgebalanceerde hoeveelheden aanwezig in de voeding om een pup te voorzien in een optimale groei. Ook draagt de voeding bij aan een gezonde groei van botten en gewrichten. Recept op basis van 70% kip, fruit en groenten.

Sam's Field Puppy Hondenvoeding

Sam's Field Junior Large Breed Chicken & Potato

Deze complete voeding is geschikt voor pups en jonge honden van grote hondenrassen. Glucosamine en chondroïtine zorgen voor een optimale ondersteuning van de gewrichten. Een gelijkmatige groei is erg belangrijk bij grote hondenrassen. Om groeipijn en problemen aan de gewrichten (zo veel mogelijk) te voorkomen is Sam’s Field Junior Large Breed ontwikkeld. De voeding draagt bij aan een gelijkmatige groei door de uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten.

Sam's Field Junior Large Breed Hondenvoeding

 

 

Volwassen

Voor een goede gezondheid

Over het algemeen mag een hond op een leeftijd van 1 jaar over op hondenvoeding voor volwassen honden. Grote hondenrassen mogen over op hondenvoeding voor volwassen honden wanneer de dieren 15 tot 24 maanden oud zijn. Volwassen hondenvoeding bevat minder vetten en eiwitten, en ook de verhouding van vitaminen en mineralen is anders dan in puppyvoeding. De voedingsbehoeften van een volwassen hond zijn anders dan die van een puppy, volwassen honden zijn immers niet meer in de groei. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat elke hond het allerbeste krijgt, daardoor zijn honden vitaal en gezond en dat zie je!

 

Riverwood Adult Venison & Lamb with Rabbit

Deze graan- en aardappelvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. Elke hond heeft een voeding nodig met een uitgebalanceerde hoeveelheid een eiwitten en vetten. Hoe minder energie een hond verbruikt, hoe minder energie er in de voeding nodig is. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten in Riverwood Venison sluiten perfect aan bij de energiebehoefte van de meeste honden. Om de optimale body score van jouw hond te behouden en obesitas te voorkomen is Venison de perfecte voeding.

Riverwood Adult Venison Hondenvoeding

Riverwood Adult Salmon & White Fish with Herring

Een graan- en aardappelvrije formule voor volwassen honden van alle rassen. In Riverwood Scottisch Salmon is bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring met een hoog gehalte aan omega-3 zodat de huid en vacht van jouw hond optimaal beschermd worden.

Riverwood Adult Scottish Salmon Hondenvoeding

Riverwood Adult Reindeer & Venison with Wild Boar

Deze graan- en glutenvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor de actieve en de meer gespierde honden. Riverwood Reindeer heeft een hoog gehalte aan kwalitatieve eiwitten en vetten die nodig zijn om de spiermassa in optimale conditie te houden.  

Riverwood Adult Reindeer Hondenvoeding

Riverwood Adult Large Breed Duck & Turkey with Pheasant

Deze graan- en aardappelvrije formule is ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen (> 30 kg). De voedingsbehoeften van grote hondenrassen wijken flink af van die van een kleinere soortgenoot. De vorm van Riverwood Adult Large Breed brokken is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen, dit bevordert het kauwen van de voeding wat ook een positief effect heeft op het gebit. 

Riverwood Adult Large Breed Hondenvoeding

Profine Adult Small Breed Chicken & Potatoes

De natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van kleine rassen (<10 kg). Profine Adult Small Breed Chicken is rijk aan kip waardoor een goede verteerbaarheid en acceptatie gegarandeerd worden. De vorm van de brok is aangepast op de kleinere kaken van kleine hondenrassen en bevordert hierdoor het kauwen op de brokken. Daarnaast ondersteunen kruidnagel, salie-extract en natriumhexamefosfaat (SHMP) het gebit.

Profine Adult Small Breed Chicken Hondenvoeding

Profine Adult Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel is speciaal ontwikkel voor volwassen honden van alle rassen. Profine Adult Chicken bevat een speciaal kruidenmengsel dat een gezonde spijsvertering ondersteunt. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Adult Chicken Hondenvoeding

Profine Adult Lamb & Potatoes

Een natuurlijke hypoallergene formule met lam en aardappel, ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. Lamseiwit zorgt voor een uitstekende verdraagbaarheid en acceptatie. De voeding bevat zeealgen en prebiotica die een gunstige darmflora stimuleren en de weerstand verbeteren. Door de hypoallergene eiwitbron is Profine Adult Lamb geschikt voor honden met een voedselintolerantie of -allergie gerelateerd aan lamseiwitten.

Profine Adult Lamb Hondenvoeding

Profine Adult Salmon & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van zalm en aardappel is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. Door het hoge gehalte aan zalm in de voeding  is deze zeer goed verteerbaar en heeft het een uitstekende acceptatie. Zalm is rijk aan omega-3 wat een gezonde huid en vacht ondersteunt. Daarnaast is Profine Adult Salmon verrijkt met zalmolie en garnalen welke, net als zalm, een gezonde huid en vacht ondersteunen.

Profine Adult Salmon

Adult Large Breed Chicken & Potatoes

Natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen (> 30 kg). Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen een goede ontwikkeling van botten en gewrichten. Door de uitgebalanceerde hoeveelheid aan eiwitten en vetten draagt Profine Adult Large Breed Chicken bij aan een optimaal gewicht van jouw hond; een optimaal gewicht is zeker bij honden van grote rassen erg belangrijk om belasting van gewrichten zo veel mogelijk te voorkomen.

Profine Adult Large Breed Chicken Hondenvoeding

Profine Adult Large Breed Salmon & Potatoes

Profine Adult Large Breed Salmon op basis van zalm en aardappelen is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen de botten en gewrichten. Door de uitgebalanceerde hoeveelheid aan eiwitten en vetten draagt deze voeding bij aan een optimaal gewicht van jouw hond; een optimaal gewicht is zeker bij honden van grote rassen erg belangrijk om belasting van gewrichten zo veel mogelijk te voorkomen.

Profine Adult Large Breed Salmon Hondenvoeding

Profine Light Lamb & Potatoes

Deze natuurlijke voeding is samengesteld op basis van hypoallergene lam en aardappelen. Profine Light Lamb is speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing bij honden met overgewicht. De goed verteerbare lamseiwitten in combinatie met een vetarme formule helpen honden bij het verlies van overtollig gewicht. De natuurlijke voedingsvezels in de voeding (afkomstig van bietenpulp, appel en psylliumvezels) zorgen voor een verzadigd gevoel. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen de gewrichten en de mobiliteit van honden met overgewicht.

Profine Light Lamb Hondenvoeding

Profine Energy Chicken & Potatoes

Een natuurlijke voeding op basis van kip en aardappelen, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die hoge prestaties leveren. Profine Energy Chicken is rijk aan kippeneiwit met een hoog vetgehalte, dit zorgt voor energie voor langdurige inspanning. Ook ondersteunt de voeding de gewrichten en mobiliteit door de toevoeging van glucosamine en chondroïtine. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Energy Chicken Hondenvoeding

Planet Pet Mini Adult Chicken

Planet Pet Mini Adult Chicken is geschikt voor honden van kleine rassen (< 10 kg). De voeding is tarwevrij en heeft een hoog energiegehalte dat aansluit bij de energiebehoeften van kleine honden. Door het hoge vleesgehalte en de uitgebalanceerde voedingsstoffen, draagt de voeding bij aan een verbeterde conditie en vitaliteit. De kleinere vorm van de brok bevordert het kauwen en draagt bij aan gebitsverzorging. 

Planet Pet Adult Mini Chicken Hondenvoeding

Planet Pet Mini Adult Lamb

Planet Pet Adult Mini Lamb is geschikt voor honden van kleine rassen (< 10 kg). De voeding is tarwevrij en heeft een hoog energiegehalte dat aansluit bij de energiebehoeften van kleine honden. Door het hoge vleesgehalte en de uitgebalanceerde voedingsstoffen, draagt de voeding bij aan een verbeterde conditie en vitaliteit. De kleinere vorm van de brok bevordert het kauwen en draagt bij aan gebitsverzorging.

 

Planet Pet Adult Chicken & Rice

Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden met een gewicht van 30 kg of minder. De nutritionele samenstelling maakt deze hondenvoeding geschikt voor zowel middelgrote als de wat grotere hondenrassen. Planet Pet Adult Chicken is geschikt voor honden met een normaal activiteitenpatroon (de voeding heeft geen verhoogd eiwit- of vetgehalte). Heerlijk recept op basis van kip en tarweglutenvrij.

Planet Pet Adult Chicken Hondenvoeding

Planet Pet Adult Large Breed Chicken & Rice

Speciaal ontwikkeld voor grote honden met een gewicht van 30 – 80 kg. De voeding bevat glucosamine en chondroïtine welke bijdragen aan een goede conditie van de gewrichten van grote hondenrassen. Planet Pet Adult Large Breed Chicken heeft een grotere brok ter bevordering van het kauwen en is bereid met smaakvolle kip en is tarweglutenvrij.

Planet Pet Adult Large Breed Hondenvoeding

Planet Pet Chicken & Rice Active

Speciaal ontwikkeld voor honden die hoge prestaties leveren. Het verhoogde gehalte aan eiwitten  en vetten in de Planet Pet Active voorziet de wat actievere honden in hun verhoogde energiebehoeften. Door de gemiddelde grootte van de brok is deze geschikt voor honden van verschillende grootten. Een heerlijk recept op basis van kip en tarweglutenvrij.

Planet Pet Adult Active Hondenvoeding

Planet Pet Lamb & Rice Senior/ Sensitive

Planet Pet Sensitive op basis van lam is bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag of een voedselallergie of -intolerantie. De lam en rijst in de voeding zijn licht verteerbaar wat de kans op maag en darmproblemen verkleint. Het gebruik van slechts één eiwitbron maakt de voeding geschikt als hypoallergene voeding. De uitgebalanceerde hoeveelheid aan eiwitten en vetten maakt de voeding geschikt voor volwassen honden die wat minder actief zijn. 

Planet Pet Adult Sensitive Hondenvoeding

Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alles rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op voedselintolerantie gerelateerd aan granen, de kans op een voedselallergie gerelateerd aan granen wordt volledig geëlimineerd. De eiwitbron zalm in deze voeding is rijk aan omega-3 welke een gezonde huid en vacht ondersteunt. Daarnaast heeft de voeding een uitstekende smaak en verteerbaarheid door het hoge vleesgehalte en door de kwalitatief hoogwaardige eiwitbronnen.

Sam's Field Adult Grain Free Venison

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alles rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op een voedselintolerantie gerelateerd aan granen, de kans op een voedselallergie gerelateerd aan granen wordt volledig uitgesloten. Door het hoge vleesgehalte heeft de voeding een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid. De gebalanceerde verhouding in omega-3 en omega-6 vetzuren draagt bij aan een gezonde huid en vacht.

Sam's Field Adult Grain Free Beef

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op een voedselintolerantie gerelateerd aan granen, de kans op een voedselallergie gerelateerd aan granen wordt volledig uitgesloten. De voeding is rijk aan natuurlijke antioxidanten welke het lichaam beschermen tegen oxidatie (de beschadiging van gezonde lichaamscellen). Het hoge gehalte aan vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid van de voeding.

Sam's Field Adult Grain Free Chicken

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op een voedselintolerantie gerelateerd aan granen, de kans op een voedselallergie gerelateerd aan granen wordt volledig geëlimineerd. Het hoge gehalte aan vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid.

Sam's Field Gluten Free Goose & Turkey

Deze natuurlijke voeding op basis van gans en kalkoen is speciaal voor volwassen honden van grote rassen ontwikkeld. Omdat de gewrichten van grote hondenrassen meer gewicht moeten dragen en dee hierdoor sneller kunnen slijten zijn chondroïtine en glucosamine toegevoegd aan de voeding. Daarnaast zijn MOS en FOS (Mannan-Oligosacchariden en Fructo-Oligosacchariden) aan de voeding toegevoegd ter ondersteuning van de spijsvertering.

Sam's Field Gluten Free Beef & Veal (Adult Large)

Deze natuurlijke voeding op basis van rund en kalf is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen die een glutenallergie of overgevoeligheid hebben. De toevoeging van glucosamine en chondroïtine draagt bij aan gezonde gewrichten, deze hebben overigens meer gewicht te dragen dan de gewrichten van kleinere honden. Het hoge gehalte aan vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid van de voeding.

Sam's Field Gluten Free Beef & Veal (Adult Medium)

Een natuurlijke voeding op basis van rund en kalf welke speciaal is ontwikkeld voor volwassen rassen van middelgrote rassen met een glutenallergie of overgevoeligheid. Het hoge gehalte aan vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid van de voeding.

Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van kleine rassen (< 10 kg). De toegevoegde omega-3 en omega-6 vetzuren zorgen voor een gezonde huid en vacht van de hond. Door de uitgebalanceerde hoeveelheid aan eiwitten en vetten heeft de voeding een hoger gehalte aan metaboliseerbare energie, hierdoor sluit de voeding perfect aan bij de verhoogde energiebehoeften van kleine hondenrassen. Door de kleine vorm van de brokken is deze voeding gemakkelijker te eten door kleinere hondenrassen en draagt het bij aan een schoner gebit.

Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato

Een complete voeding die geschikt is voor volwassen honden van middelgrote rassen. De voeding heeft een hoge verteerbaarheid waardoor de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden; FOS en MOS (Fructo-oligosacchariden en Mannan-Oligosacchariden) in de voeding dragen bij aan een gezonde spijsvertering, het hoge gehalte aan vlees zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge verteerbaarheid.

Sam's Field Adult Large Chicken & Potato

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen (> 30 kg). De glucosamine en chondroïtine in de voeding ondersteunen de gewrichten. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan gezond gewichtsbehoud. Heeft jouw hond van een groot ras een gezond gewicht, dan is ook de belasting van de gewrichten kleiner dan wanneer hij overgewicht heeft.

Sam's Field Adult Salmon & Potato

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is hypoallergeen, waardoor deze geschikt is voor honden met een gevoelig maag-darmkanaal of honden met een voedselallergie (voor een andere eiwitbron dan zalm). Doordat de voeding een hoge verteerbaarheid heeft kunnen de voedingsstoffen optimaal opgenomen worden. Doordat zalm rijk is aan omega-3 draagt de voeding bij aan een gezonde huid en vacht; dit maakt de voeding geschikt voor honden met huid- en vachtproblemen zoals jeuk en rode plekken.

Sam's Field 4300 Power Chicken & Potato

Deze complete voeding is zeer geschikt voor actieve, volwassen honden. Door de uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten heeft de voeding een hoog energiegehalte waardoor het geschikt is voor zeer actieve honden, maar ook voor honden die snel gewicht verliezen. Daarnaast ondersteunt de uitgebalanceerde hoeveelheid zink in de voeding de gewrichten van actievere honden.

Sam's Field Adult Lamb & Rice Light/ Senior

Deze hypoallergene voeding is geschikt voor honden met overgewicht of voor oudere honden. De voeding heeft uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten welke resulteren in een laag energiegehalte, hierdoor is de voeding geschikt is voor honden met overgewicht. Door de hypoallergene eiwitbron is de voeding ook geschikt voor honden met een gevoelig maagdarmkanaal of voor honden met een voedselallergie voor een andere dierlijke eiwitbron dan lam.

 Senior

Om gezond oud te worden

Als je hond ouder wordt, wordt hij ook minder vitaal. De spijsvertering en de organen gaan langzamer werken. Senior voeding bevat een lager calorie gehalte om obesitas te voorkomen, en de voedingen bevatten een hoger gehalte aan voedingsvezels om gastro-intestinale gezondheid te ondersteunen. Met de juiste voeding kan jouw hond zo gezond mogelijk oud worden.

 

Profine Senior Turkey & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kalkoen en aardappel is speciaal ontwikkeld voor senior honden van alle rassen. De chondroprotectiva en mineralen bevorderen gezonde gewrichten en mobiliteit bij oudere honden. Daarnaast is de voeding eiwitrijk, maar vetarm, voor het behoud van de spieren en een optimaal lichaamsgewicht. De bewuste toevoeging van kruiden (venkel, basilicum, salie en yucca) ondersteunt de spijsvertering van oudere honden.

Planet Pet Lamb & Rice Senior

Deze natuurlijke voeding is geschikt voor oudere/ senior honden van alle rassen. De voeding heeft uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten voor het behoud van de spieren en voor een gezond gewicht (dit verkleint de kans op obesitas). Er is bewust gekozen voor de toevoeging van glucosamine en chondroïtine ter ondersteuning van de gewrichten.

Sam's Field Lamb & Rice Light/ Senior

Deze hypoallergene voeding is geschikt voor oudere honden. De voeding heeft een bepekt energiegehalte waardoor deze bijdraagt aan gezond gewichtsbehoud bij oudere honden. De uitgebalanceerde hoeveelheid eiwitten zorgt voor het behoud van de spieren. Tot slot zorgt de hoge verteerbaarheid van de voeding ervoor dat de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.