+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl


voeding waarmee je dierenspeciaalzaak weer speciaal wordt

WIJ ZIJN GEWELDIG

 

SAMEN WERKEN EN SAMEN ZORGEN

 

Bij Johnson Petfoods werken we samen met een groot aantal dierenspeciaalzaken. Samen met de dierenspeciaalzaken zorgen we ervoor dat onze producten worden uitgedragen op een manier die past bij de filosofie van Johnson Petfoods. Om dit te kunnen realiseren hebben wij een speciaal schappenplan opgesteld. Ook bieden onze vertegenwoordigers ondersteuning en verstrekken zij productinformatie en promotiemateriaal. Onze vertegenwoordigers staan graag voor je klaar!

 

Ben je benieuwd naar wat Johnson Petfoods voor jouw dierenspeciaalzaak kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons op. Je kunt een email sturen naar info@johnsonpetfoods.nl met hierin de gegevens van je dierenspeciaalzaak en jouw contactgegevens. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen om een afspraak in te plannen of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.