+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl

Maak kennis met:

PrimaDog
&

PrimaCat

Topkwaliteit voor een betaalbare prijs!

PrimaDog introductie display

erendag is hét moment om jouw klanten te verrassen met nieuwe, gezonde, maar vooral lekkere hondenvoeding en snacks. Om winkelende hondenbaasjes kennis te laten maken met ons uitgebreide assortiment, hebben we bij PrimaDog een introductie display samengesteld.

 

Deze display bestaat uit diverse producten, zoals:

  • Vleesworsten van 800 gram in vier verschillende smaken
  • Natvoer pouches van 260 gram in zes verschillende smaken
  • “Northern Treats” van 80 gram in drie verschillende smaken
  • “Wild Bites” van 150 gram in vier verschillende smaken

Om de aandacht van klanten te trekken, wordt de introductie display voorzien van een full color sleeve en header bord; een echte eyecatcher!


Maar geen zorgen, je hoeft de display niet zelf te plaatsen. De levering en plaatsing wordt namelijk volledig door ons verzorgd.


Speciaal voor dierendag betaal je nu:

€ 250,- ex. BTW

 

Meet the team!

Bij Johnson Petfoods gaan wij graag élke uitdaging aan. Om ons assortiment in honden- en kattenvoeding uit te breiden naar andere verkoopkanalen, begeven we ons nu op nieuw terrein: de supermarktbranche. Om dit proces in goede banen te leiden, hebben we ons salesteam uitgebreid met twee nieuwe vertegenwoordigers: Roy Zijlstra en Pieter-Paul Maat. Beide heren hebben ruime ervaring in de supermarkt branche; zij vertellen je dan ook graag over onze overheerlijke producten.

Roy Zijlstra neemt het rayon Noord-Nederland (zo’n beetje alles boven de A12) voor zijn rekening. Hij is geboren en getogen in Leiden en loopt al aardig wat jaartjes rond in de supermarkt. Als doorgewinterde vertegenwoordiger kent hij de klappen van de zweep als geen ander.


Wil je meer weten over onze producten? Roy (links op de foto) vertelt je graag alle ins en out over ons uitgebreide assortiment. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06-27264032 of mailen naar roy@johnsonpetfoods.nl.

Ook de zuidelijke provincies van ons kikkerlandje blijven niet onbewaakt; als rasechte Brabander scheurt Pieter-Paul Maat heel Zuid-Nederland door. Door zijn jarenlange ervaring in de supermarktbranche heeft hij een flinke dosis kennis opgedaan. Zo weet Pieter-Paul álles over schapindelingen; hij is dan ook een kei in het herinrichten en optimaliseren van schappen.

Wil je weten wat Pieter-Paul voor jouw supermarkt kan betekenen? Neem dan gerust contact met hem op. Je kunt hem telefonisch bereiken op het nummer 06-27264624 of mailen naar pieter-paul@johnsonpetfoods.nl.

Het assortiment

Prima Diervoeding biedt complete, gezonde, maar vooral lekkere voeding en snacks voor honden en katten. Met de kennis die wij als distribiteur van honden- en kattenvoeding door de jaren heen hebben opgedaan, zijn we overtuigd van het belang van een hoog vleesgehalte. PrimaDog en PrimaCat hanteren niet voor niets het motto “more meat, no wheat”. Hieronder hebben we de verschillende productgroepen op een rij gezet.

PrimaDog

Hondenbrokken
ook graanvrij

PrimaDog

Vleesworsten
houdbaar

PrimaDog

Vleesmaaltijden
houdbaar

PrimaDog

Snacks / beloning

PrimaDog

Kauwbotten
geproduceerd in EU

PrimaCat

Kattenbrokken

PrimaCat

Kattenbrokken
graanvrij

PrimaCat

Natvoeding
in jus

PrimaCat

Natvoeding
in gelei

PrimaCat

Beloning/snacks

Deze winkels gingen je voor:

Vanaf het moment — twee maanden terug — dat we van start zijn gegaan met PrimaDog en PrimaCat, hebben we ruim 25 tevreden verkooppunten gerealiseerd. Diverse supermarkten, zoals Albert Heijn, Jumbo, Plus, COOP en zelfs de eerste Belgische Carrefour, hebben onze producten met succes afgenomen. In de meeste gevallen moeten de schappen al één week na plaatsing aangevuld worden. Het resultaat?
Blije honden, blije katten én blije baasjes. En niet te vergeten: blije supermarkt ondernemers!

 wink

Vraag hier onze catalogus aan!

Wil jij je klanten verrassen met een nieuw, innovatief assortiment op het gebied van honden- en kattenvoeding? 
Vraag hieronder dan onze PrimaDog en PrimaCat catalogus aan. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt onze catalogus binnen no-time in jouw brievenbus. Zo simpel kan het zijn. 

13 + 13 =

Onze contact gegevens:

Johnson Petfoods BV

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
073 522 0873

info@johnsonpetfoods.nl

Regio Noord

Roy Zijlstra

06 2726 4032

roy@johnsonpetfoods.nl

Regio Zuid

Pieter Paul Maat

tel: 06 2726 4626

pieter-paul@johsonpetfoods.nl

Join the pack!