+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl


maak kennis met onze merken

SAMEN ZORGEN VOOR HET WELZIJN VAN KAT EN HOND

DAT IS WAAR WIJ VOOR STAAN.

 

Johnson Petfoods levert gezonde, natuurlijke voeding voor honden en katten. Ons team is dagelijks in de weer om een assortiment van kwalitatief hoogwaardige producten voor huisdieren samen te stellen en te leveren aan de betere dierenspeciaalzaak. Wij doen dit vanuit onze passie voor het welzijn van huisdieren, en omdat wij vinden dat ieder mens het recht heeft om zijn huisdier de allerbeste voeding te kunnen geven. Om dit te realiseren hebben wij zorgvuldig een assortiment samengesteld van producten waar wij in geloven en waar wij als team volledig achter kunnen staan.

RIVERWOOD

Er zijn zes soorten Riverwood. In elke variant zitten drie hypoallergene eiwitbronnen. Het vlees dat we gebruiken is afkomstig van dieren die vrij konden rondlopen en daardoor een betere spierontwikkeling hebben. Dat heeft weer een gunstig effect op de kwaliteit van het vlees. We gebruiken in Riverwood geen granen of aardappels als koolhydraatbron. We hebben gekozen voor gele erwten vanwege de lage glycemische index. Dit betekend dat deze koolhydraten langzaam worden afgebroken, en dat is beter voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bevat Riverwood een uitgebalanceerde selectie aan groenten en fruit en geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

PROFINE

De Profine-formules bevatten veilige natuurlijke ingrediënten en garanderen een evenwichtige voeding voor uw huisdier. De unieke combinatie van kip, lamsvlees of zalm met groenten zorgt voor gezonde spijsvertering, voldoende energie en uitstekende conditie. Het toegevoegde maritieme complex (garnalen en zalmolie) draagt bij aan een evenwichtige verhouding van omega-3 en omega-6 vetzuren voor gezonde huid en een mooie vacht. Kruidenextracten van venkel, basilicum en salie in combinatie met zeealgen en prebiotica ondersteunen de spijsvertering en zorgen voor een gezonde microflora in de darmen. Deze ingrediënten helpen ook bij het stimuleren van de immuniteit.

PLANET PET

De belangrijkste ingrediënten in Planet Pet complete hondenmaaltijden zijn overheerlijk kip- of lamsvlees. Vlees is een gemakkelijk verteerde bron van eiwitten en aminozuren die de ideale condities voor een gezonde spiergroei en onderhoud biedt. Zorgvuldig gekookte rijst en maïs worden gemakkelijk verteerd en zijn perfecte bronnen van energie en voedingsvezels. Omdat veel honden gevoelig zijn voor tarwe, zijn alle Planet Pet recepten volledig vrij van tarwe.

De belangrijkste ingrediënten in Planet Pet complete kattenmaaltijden zijn smakelijke kip, kalkoen of zalm. Onze recepten zijn tarwevrij en bevatten geen kunstmatige smaken, kleurstoffen of conserveermiddelen. Alle Planet Pet complete maaltijden zijn ontwikkeld met oog op het welzijn van uw hond of kat.

SAMS FIELD

De Sams Field super premium complete formules respecteren de natuurlijke voedingsbehoeften die honden op basis van hun leeftijd, ras grootte, en hun variërende voedingsbehoeften hebben.

Rijk aan vers vlees en dierlijke eiwitten, fruit en groenten extracten. De unieke samenstellingen dragen bij aan een goede spijsvertering en efficiënte opname van de voedingsstoffen door het lichaam.

Granen, tarwe in het bijzonder verminderen de verteerbaarheid van hondenvoeding, waardoor minder voedingsstoffen worden opgenomen door het lichaam. Sam’s Field graanvrije en graan-arme samenstelllingen zijn veilig omdat zij het risico van voedsel intolerantie en andere ongewenste reactieselimineren om zo een levenlang hoogwaardige voeding en een goede gezondheid te ondersteunen.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.