Selecteer een pagina


 

Zo vind je de voeding die precies past bij jouw kat

KITTEN

Voor en gezonde start

Goede voeding voor jouw kitten is van belang voor een gezonde start en een optimale groei. Kittens hebben extra vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen nodig. Deze voedingsstoffen zijn nodig voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren, voor extra energie en voor een goede ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt goede voeding voor goede, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Kittens die een goede voeding krijgen zitten veel beter in hun vel en zijn attenter en levendiger.

 

Profine Kitten Chicken & Rice

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor kittens van alle rassen. De graanvrije voeding heeft een juiste balans van eiwitten en vetten die bijdragen aan een optimale groei. Daarnaast bevat de voeding voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde huid en vacht, een gezonde darmflora en die de immuniteit versterken.

Planet Pet Kitten Chicken

Een complete voeding voor kittens (4 – 12 maanden). De voeding ondersteunt een gezonde ontwikkeling van het lichaam. Sam’s Field kittenvoeding bevat 43% aan kip, 35% eiwitten en 18% vetten; Deze voedingsstoffen zijn nodig voor een optimale groei.

Sam's Field Kitten

Volledige voeding voor kittens van 2 – 12 maanden. De extra voedingsstoffen in de voeding zorgen voor een succesvolle start in het leven. De volledige voeding ondersteunt een gezonde ontwikkeling van spieren en botten, vitale functies en weerstand.

VOLWASSEN

Voor een goede gezondheid

Zo rond de eerste verjaardag van je kat, mag je overstappen op volwassen kattenvoeding. Voeding voor volwassen katten heeft een lager gehalte aan eiwitten, vetten en een andere verhouding van vitaminen en mineralen. Dit komt doordat volwassen katten andere voedingsbehoeften hebben dan kittens, volwassen katten zijn immers niet meer in de groei. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat je kat het allerbeste krijgt, met een goede voeding is je kat vitaal en gezond en dat zie je!

 

Profine Original Adult Chicken

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen.De voeding heeft een uitgebalanceerde inhoud van hoge kwaliteit proteïnen, vetten en voedingsstoffen voor een vitale conditie. 70% kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Indoor Adult Lamb

Natuurlijke voeding op basis van lam en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen binnenkatten van alle rassen en katten met een verhoogd risico op de vorming van haarballen. De natuurlijke vezels en kruidenextracten ondersteunen een gezonde spijsvertering en vergemakkelijken de passage van haarballen. De voeding bevat 60% aan lam en rijst die een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie bieden.

Profine Adult Sterilised

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst speciaal ontwikkeld voor de nutritionele behoeften van gesteriliseerde en gecastreerde katten van alle rassen.De voeding bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid van magnesium en sodium, dit draagt bij aan gezonde urinewegen. Doordat er 70% kip en rijst in de voeding verwerkt zijn, is de brok goed verteerbaar en heeft het een hoge acceptatie.

Profine Derma Adult Salmon

Natuurlijke voeding op basis van zalm en rijst voor een prachtige vacht en een gezonde huid. De voeding is geschikt voor volwassen katten met lang- en halflang haar. Naast de zalm is de voeding ook verrijkt met garnalen, de combinatie van zalm(olie) en garnalen zorgt voor een gezonde huid en vacht. De brok heeft een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie doordat er 60% zalm en rijst in de voeding is verwerkt.

Profine Turkey Light/ Senior

Natuurlijke voeding op basis van kalkoen, kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor katten van alle rassen met overgewicht.De voeding heeft een laag vetgehalte met magere eiwitbronnen, dit helpt jouw kat bij het verliezen van overtollig gewicht. Ook bevat de voeding vezels die de spijsvertering ondersteunen en die bijdragen aan gezond gewichtsverlies. 60% kalkoen, kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Planet Pet Adult Chicken

Deze complete voeding op basis van kip is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De toegevoegde vezels in de voeding dragen bij aan een gezonde spijsvertering. Ook vergemakkelijken de vezels de passage van haren door het spijsverteringskanaal, hierdoor is de voeding geschikt voor katten die vaak last hebben van haarballen. De zorgvuldig gekookte rijst en maïs zorgen voor een goede verteerbaarheid van de voeding.

Planet Pet Adult Salmon

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De omega-3 en omega-6 in de voeding zorgen voor een gezonde huid en vacht. De 35% aan zalm en kip geeft de voeding een heerlijke smaak. De zalm, kip, gekookte rijst en maïs zorgen voor een goede verteerbaarheid van de brok.

Planet Pet Adult Chicken Sterilized

Deze complete voeding is geschikt voor gesteriliseerde katten.De voeding bevat goed verteerbare dierlijke eiwitten die bijdragen aan het behouden van het ideale gewicht; hierdoor is de voeding geschikt voor gewichtscontrole bij volwassen katten. Door de kip en zorgvuldig gekookte rijst en maïs is de brok goed verteerbaar en smakelijk.

Planet Pet Adult Turkey Wight Control

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen katten met overgewicht. De voeding heeft een laag vetgehalte en bevat de goed verteerbare en magere eiwitbron kalkoen; hierdoor draagt de voeding bij aan gewichtsbeheersing of gewichtsverlies bij katten met overgewicht.

Sam's Field Adult Delicious Wild

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen katten. Door de heerlijke samenstelling zullen ook kieskeurige katten smullen van deze voeding. Het recept bevat 35% eend, en daarnaast aanvullende voedingsstoffen die zorgen voor een perfecte conditie van jouw kat.

Sam's Field Adult Chicken

Een volledige voeding voor volwassen katten die bijdraagt aan een goede algehele conditie, en die geschikt is voor een actieve leefstijl. De voeding is rijk aan goed verteerbare, dierlijke eiwitten, vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevorderen de spiergroei, en dragen bij aan gezonde botten en gewrichten.

Sam's Field Adult Fish

Deze volledige voeding voor volwassen katten bevat onverzadigde omega-3 en omega-6 vetzuren. De omega-3 en omega-6 vetzuren in combinatie met vitaminen zorgen voor een glanzende vacht en een gezonde huid.

Sam's Field Adult Sterilised

Deze volledige voeding voor gesteriliseerde katten heeft een laag caloriegehalte dat zorgt voor het behoud van het normale lichaamsgewicht. De optimale verhouding van mineralen in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen en voorkomt de vorming van struvietstenen.

SENIOR

Om gezond oud te worden

Senior katten hebben andere voedingsbehoeften dan kittens of volwassen katten. Het is belangrijk dat de nieren van senior katten zo veel mogelijk ontzien worden. Dit kan door een goede verhouding van mineralen en door eiwitbronnen te gebruiken die goed verteerbaar zijn. Ook moet de voeding smakelijk zijn omdat oudere katten vaak een verminderde eetlust hebben. Met de juiste senior voeding kan jouw kat gezond oud worden.

 

Profine Senior/ Light Turkey

Natuurlijke voeding op basis van kalkoen, kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing en katten van alle rassen met overgewicht. De graanvrije voeding bevat vezels die de spijsvertering ondersteunen en die zorgen voor gezond gewichtsverlies. Het lage vetgehalte en de magere eiwitbronnen helpen katten met overgewicht bij het verliezen van overtollig gewicht. 60% kalkoen, kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Sam's Field Senior

Deze volledige voeding is geschikt voor oudere katten. De voeding heeft een beperkt vet- en caloriegehalte die ervoor zorgen dat minder actieve, oudere katten hun normale lichaamsgewicht behouden; ook kan de voeding obesitas voorkomen. De optimale verhouding van mineralen in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen.

Johnson Petfoods

Saffierborch 14
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.