+31- (0)73 522 0873 info@johnsonpetfoods.nl


 

Zo vind je de voeding die precies past bij jouw kat

KITTEN

Voor en gezonde start

Goede voeding voor jouw kitten is van belang voor een gezonde start en een optimale groei. Kittens hebben extra vetten, eiwitten, vitaminen en mineralen nodig. Deze voedingsstoffen zijn nodig voor een optimale groei en ontwikkeling van de spieren, voor extra energie en voor een goede ontwikkeling van de botten. Daarnaast zorgt goede voeding voor goede, stevige ontlasting en een mooie glanzende vacht. Kittens die een goede voeding krijgen zitten veel beter in hun vel en zijn attenter en levendiger.

 

Riverwood Kitten

Deze natuurlijke graan- en glutenvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor kittens van 1 – 12 maanden oud. Riverwood Kitten is een hoog verteerbare voeding die alle nutriënten bevat die een kitten nodig heeft om op te groeien tot een gezonde volwassen kat.

Profine Kitten Chicken & Rice

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor kittens van alle rassen. De graanarme voeding heeft een juiste balans van eiwitten en vetten die bijdragen aan een optimale groei. Daarnaast bevat de voeding voedingsstoffen die bijdragen aan een gezonde huid en vacht, een gezonde darmflora en die de immuniteit versterken.

Planet Pet Kitten Chicken

Een complete voeding voor kittens (4 – 12 maanden). De voeding ondersteunt een gezonde ontwikkeling van het lichaam. Planet Pet kittenvoeding bevat 43% aan kip, 35% eiwitten en 18% vetten; Deze voedingsstoffen zijn nodig voor een optimale groei.

Sam's Field Kitten

Volledige voeding voor kittens van 2 – 12 maanden. De extra voedingsstoffen in de voeding zorgen voor een succesvolle start in het leven. De volledige voeding ondersteunt een gezonde ontwikkeling van de spieren en botten, vitale functies en de weerstand.

 

 

VOLWASSEN

Voor een goede gezondheid

Zo rond de eerste verjaardag van jouw kat, mag je overstappen op volwassen kattenvoeding. Voeding voor volwassen katten heeft een lager gehalte aan eiwitten, vetten en een andere verhouding van vitaminen en mineralen. Dit komt doordat volwassen katten andere voedingsbehoeften hebben dan kittens, volwassen katten zijn immers niet meer in de groei. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat jouw kat het allerbeste krijgt, met een goede voeding is je kat vitaal en gezond en dat zie je!

 

Riverwood Indoor

Speciaal voor volwassen binnenshuis levende katten heeft Riverwood deze graan- en glutenvrije voeding ontwikkeld. Bij een echte binnenshuis levende kat is de kans groot dat hij minder beweging krijgt dan een van zijn soortgenoten die de mogelijkheid heeft om naar buiten te kunnen. Riverwood Indoor bevat uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een binnenshuis levende kat.

 

Riverwood Outdoor

Niets kost zoveel energie als het sluipen door de tuin en klimmen in de bomen. Om een kleine avonturier te voorzien in zijn hoge energiebehoefte is Riverwood Outdoor ontwikkeld. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten voorzien katten die veel buiten zijn in hun verhoogde energiebehoeften.

Riverwood Derma

Voor katten met een half lange of lange vacht heeft Riverwood een bijzonder vachtvriendelijke voeding ontwikkeld, namelijk Riverwood Derma. Om deze vaak half lang of langharige katten hun huid en vacht optimaal te ondersteunen hebben wij bewust gekozen voor de eiwitbronnen Schotse zalm, witvis en haring, met een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren. De huid en vacht van een kat zijn immers de spiegel van zijn gezondheid.

Riverwood Sterilised

Bij een “geholpen” kat verandert het metabolisme omdat zijn voortplantingsorganen zijn weggenomen, hierdoor is er een sterk verhoogde kans op overgewicht wanneer zij een reguliere voeding voeding blijven krijgen. Riverwood heeft speciaal voor deze groep katten een voeding ontwikkeld met uitgebalanceerde hoeveelheden aan hoogwaardige eiwitten en vetten waardoor deze voeding perfect aansluit op de energiebehoefte van een “je weet wel” kat.

Riverwood Large Breed Cats

De voedingsbehoeften van grote katten (zoals: Maine Coon, Noorse boskat, Ragdoll) wijken flink af van die van een gemiddelde kat. De grote brokken van Riverwood Large Breed zijn speciaal ontwikkeld voor grote katten en sluiten hierdoor perfect aan bij hun specifieke voedingsbehoeften.

Profine Original Adult Chicken

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen.De voeding heeft een uitgebalanceerde hoeveelheid aan hoogwaardige eiwitten, vetten en andere voedingsstoffen voor een vitale conditie. De natuurlijke vezels in de voeding vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal en verkleinen hierdoor de haarbal frequentie.

Profine Indoor Adult Lamb

Deze natuurlijke voeding op basis van lam en rijst is speciaal ontwikkeld voor volwassen binnenkatten van alle rassen en katten met een verhoogd risico op de vorming van haarballen. De natuurlijke vezels en kruidenextracten ondersteunen een gezonde spijsvertering en vergemakkelijken de passage van haarballen door het maagdarmkanaal.

Profine Adult Sterilised

Natuurlijke voeding op basis van kip en rijst speciaal ontwikkeld voor de nutritionele behoeften van volwassen gesteriliseerde en gecastreerde katten van alle rassen. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan een gezond gewichtsbehoud bij gesteriliseerde of gecastreerde katten. Daarnaast bevat de voeding een uitgebalanceerde hoeveelheid aan magnesium en sodium, dit draagt bij aan gezonde urinewegen.

Profine Derma Adult Salmon

Natuurlijke voeding op basis van zalm en rijst voor een prachtige vacht en een gezonde huid. De voeding is geschikt voor volwassen katten met lang- en halflang haar. Naast de zalm is de voeding ook verrijkt met garnalen, de combinatie van zalm(olie) en garnalen zorgt voor een gezonde huid en vacht. De brok heeft een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie doordat er 60% zalm en rijst in de voeding is verwerkt.

Profine Turkey Light/ Senior

Natuurlijke voeding op basis van kalkoen, kip en rijst, speciaal ontwikkeld voor volwassen katten van alle rassen met overgewicht.De voeding heeft een laag vetgehalte met magere eiwitbronnen, dit helpt katten bij het verliezen van overtollig gewicht. Ook bevat de voeding natuurlijke vezels welke de spijsvertering ondersteunen en die bijdragen aan gezond gewichtsverlies. 60% kalkoen, kip en rijst bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Planet Pet Adult Chicken

Deze complete voeding op basis van kip is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De toegevoegde vezels in de voeding dragen bij aan een gezonde spijsvertering. Ook vergemakkelijken de vezels de passage van haren door het spijsverteringskanaal, hierdoor is de voeding geschikt voor katten die vaak last hebben van haarballen. De zorgvuldig gekookte rijst en maïs zorgen voor een goede verteerbaarheid van de voeding.

Planet Pet Adult Salmon

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. De omega-3 en omega-6 in de voeding dragen bij aan een gezonde huid en vacht. De 35% aan zalm en kip geeft de voeding een heerlijke smaak. De zalm, kip, gekookte rijst en maïs zorgen voor een goede verteerbaarheid van de brok.

Planet Pet Adult Chicken Sterilized

Deze complete voeding is geschikt voor gesteriliseerde katten.De voeding bevat goed verteerbare dierlijke eiwitten die bijdragen aan het behouden van het ideale gewicht; hierdoor is de voeding geschikt voor gewichtscontrole bij volwassen katten. Door de kip en zorgvuldig gekookte rijst en maïs is de brok goed verteerbaar en smakelijk.

 

Planet Pet Adult Turkey Weight Control

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen katten met overgewicht. De voeding heeft een laag vetgehalte en bevat goed verteerbare en magere eiwitbronnen (kalkoen en kip); hierdoor draagt de voeding bij aan gewichtsbeheersing of gewichtsverlies bij katten met overgewicht.

Sam's Field Adult Delicious Wild

Deze complete voeding is geschikt voor, kieskeurige, volwassen katten. Door de heerlijke samenstelling zullen ook kieskeurige katten smullen van deze voeding. Het recept bevat 35% eend, en daarnaast aanvullende voedingsstoffen die zorgen voor een perfecte conditie van jouw kat. Er is in de voeding bewust gekozen voor tomaat, kamille en wortels welke rijk zijn aan natuurlijke antioxidanten en het lichaam van katten beschermen tegen oxidatie (beschadiging van gezonde lichaamscellen).

Sam's Field Adult Chicken

Een volledige voeding voor volwassen katten die bijdraagt aan een goede algehele conditie, en die geschikt is voor een actieve leefstijl. De voeding is rijk aan goed verteerbare dierlijke eiwitten, vetten, vitaminen en mineralen. De voedingsstoffen bevorderen de spiergroei, en dragen bij aan gezonde botten en gewrichten. De uitgebalanceerde hoeveelheid zink in de voeding ondersteunt de gewrichten van, de wat actievere, katten (zink draagt bij aan een optimale groei van het kraakbeen waardoor er minder slijtage is van de botten tijdens het bewegen).

Sam's Field Adult Fish

Deze volledige voeding voor volwassen katten is samengesteld met witvis en zalm als dierlijke eiwitbronnen. Zalm is rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren welke bijdragen aan een gezonde huid en vacht, dit maakt de voeding zeer geschikt voor katten met een halflange of een lange vacht.

Sam's Field Adult Sterilised

Deze volledige voeding voor gesteriliseerde katten heeft een laag caloriegehalte dat zorgt voor het behoud van het normale lichaamsgewicht. De uitgebalanceerde hoeveelheden aan eiwitten en vetten dragen bij aan het behoud van de spieren zonder dat gesteriliseerde katten te veel vetten binnen krijgen. De optimale verhouding van mineralen in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen en verkleint de kans op struvietstenen.

 

 

SENIOR

Om gezond oud te worden

Senior katten hebben andere voedingsbehoeften dan kittens of volwassen katten. Het is belangrijk dat de nieren van senior katten zo veel mogelijk ontzien worden. Dit kan door een optimale verhouding van mineralen en door eiwitbronnen te gebruiken die goed verteerbaar zijn. Ook moet de voeding smakelijk zijn omdat oudere katten vaak een verminderde eetlust hebben. Met de juiste senior voeding kan jouw kat gezond oud worden.

 

Sam's Field Senior

Deze volledige voeding is geschikt voor oudere katten. De voeding heeft een uitgebalanceerd gehalte aan vetten dat ervoor zorgen dat minder actieve, oudere katten hun normale lichaamsgewicht behouden; ook draagt de voeding bij aan het voorkomen van obesitas. De optimale verhouding van mineralen, bijvoorbeeld fosfor en magnesium, in de voeding zorgt voor gezonde nieren en urinewegen.

Johnson Petfoods

Saffierborch 16
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

 

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.