Selecteer een pagina


zo vind je de voeding die precies past bij jouw hond

Puppy

Voor een gezonde start

Als je hond nog een puppy is, heeft hij andere voedingsbehoeften dan een volwassen hond, de pup is immers nog in de groei. Zo hebben pups behoefte aan een verhoogd gehalte aan vetten, eiwitten en bepaalde mineralen in de voeding. Puppyvoeding van goede kwaliteit ondersteunt een gezonde groei en een goede ontwikkeling van onder andere de spieren en botten. Johnson Petfoods heeft verschillende soorten puppyvoeding voor een gezonde start!

 

Riverwood Puppy Turkey & Duck with Pheasant

De formules van Riverwood zijn graan- en aardappelvrij. De voeding is geschikt voor pups van alle rassen (1 – 12 maanden). De vetten, eiwitten en voedingsstoffen zijn geoptimaliseerd om pups te voorzien in hun functionele en nutritionele behoeften.De puppyvoeding van Riverwood draagt bij aan een gezonde start!

Riverwood Junior Large Breed Duck & Turkey with Pheasant

De Junior Large Breed voeding is geschikt voor jonge honden (3 – 30 maanden) van grote rassen (>25 kg). De hoeveelheid vetten, eiwitten en bepaalde vitaminen en mineralen is aangepast in de junior voeding om bij te dragen aan een gezonde ontwikkeling en verantwoorde groei van jouw hond.

Profine Puppy Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel, is speciaal ontwikkeld voor pups en jonge honden van alle rassen. Het hoge gehalte aan kip zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie van de voeding. Een goed evenwicht tussen eiwitten en vetten bevordert een gezonde groei.

Profine Puppy Lamb & Potatoes

Deze puppyvoeding is samengesteld met hypoallergeen lam en aardappel. De voeding is speciaal ontwikkeld voor puppies en jonge honden van alle rassen. Het hoge gehalte aan lamseiwitten zorgt voor een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie. Een juist evenwicht tussen eiwitten en vetten bevordert een gezonde groei.

Profine Junior Large Breed Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke en graanarme voeding op basis van kip en aardappel, is speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen een goede ontwikkeling van botten en gewrichten. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Junior Large Breed Salmon & Potatoes

De Junior Large Breed Salmon is een natuurlijke, graanarme voeding op basis van zalm en aardappel, speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen. De voeding bevat chondrotprotectiva en andere mineralen die een gezonde ontwikkeling van de botten en gewrichten ondersteunen. 60% zalm en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Planet Pet Puppy Chicken & Rice

Deze tarweglutenvrije voeding is speciaal ontwikkeld voor puppies (van 2 – 12 maanden oud), en voor drachtige en zogende teven. De vetten, eiwitten en voedingsstoffen zijn geoptimaliseerd om te kunnen voorzien in de functionele en nutritionele behoeften van opgroeiende pups.

Planet Pet Junior Large Breed

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor jonge honden van grote rassen. De voeding bevat glucosamine en chondroïtine die een gezonde ontwikkeling van de gewrichten ondersteund. De graanvrij voeding is rijk aan smakelijke kip waardoor de voeding een heerlijke smaak heeft.

Sam's Field Puppy Chicken & Potato

Deze complete puppyvoeding is geschikt voor puppies van alle rassen. Vetten, eiwitten en vitaminen en mineralen zijn in uitgebalanceerde hoeveelheden aanwezig in de voeding om de pup te voorzien van een optimale groei. Ook draagt de voeding bij aan een gezonde groei van botten en gewrichten. Recept op basis van 70% kip, fruit en groenten.

Sam's Field Junior Large Breed Chicken & Potato

Deze complete voeding is geschikt voor pups en jonge honden van grote hondenrassen. Glucosamine en chondroïtine zorgen voor een optimale ondersteuning van de gewrichten. Een gezonde groei is erg belangrijk bij grote hondenrassen, Sam’s Field Junior Large Breed draagt bij aan een gezonde groei.

Volwassen

Voor een goede gezondheid

Zo rond de eerste verjaardag van je hond, mag je overstappen op volwassen hondenvoeding.Volwassen hondenvoeding bevat minder vetten en eiwitten, en ook de vitaminen en mineralen verhouding  is anders in deze voeding. De voedingsbehoeften van een volwassen hond zijn anders dan die van een puppy, volwassen honden zijn immers niet meer in de groei. Bij Johnson Petfoods vinden we het belangrijk dat je hond het allerbest krijgt, daardoor is je hond vitaal en gezond en dat zie je!

 

Riverwood Adult Venison & Lamb with Rabbit

Deze graan- en aardappelvrije voeding is ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. De unieke combinatie van drie soorten vlees met groenten en kruiden draagt bij aan een goede gezondheid van jouw hond. De gebruikte eiwitbronnen in de voeding zijn goed verteerbaar en dragen bij aan een goede spijsvertering.

Riverwood Adult Salmon & White Fish with Herring

Een graan- en aardappelvrije formule voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is bereid met drie soorten vis, die de voeding geschikt maken voor kieskeurige honden.

Riverwood Adult Reindeer & Venison with Wild Boar

Een graan- en aardappelvrije formule voor volwassen honden van alle rassen. De voeding bestaat voor 65% uit dierlijke eiwitten. De combinatie van drie unieke soorten vlees met groenten en kruiden dragen bij aan een goede gezondheid van jouw hond.

Riverwood Adult Large Breed Duck & Turkey with Pheasant

Deze graan- en aardappelvrije formule is ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. De unieke combinatie van drie soorten vlees en groenten zorgt voor een gezonde spijsvertering. Ook helpt de combinatie bij het voorkomen van voedsel intolerantie. Andere voedingsstoffen in de voeding dragen bij aan verbeterde immuniteit.

Profine Adult Small Breed Chicken & Potatoes

De natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van kleine rassen (<10 kg). De voeding is rijk aan kip waardoor een goede verteerbaarheid en acceptatie gegarandeerd worden. 70% aan kip en groenten bieren een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Adult Chicken & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel is speciaal ontwikkel voor volwassen honden van alle rassen. De voeding bevat een speciaal kruidenmengsel dat een gezonde spijsvertering ondersteunt en dat metabole processen verbeterd. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Adult Lamb & Potatoes

Een natuurlijke hypoallergene formule met lam en aardappel, ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. Lamseiwit zorgt voor een uitstekende verdraagbaarheid en acceptatie. De voeding bevat zeealgen en prebiotica die een gunstige darmflora stimuleren en de weerstand verbeteren. 60% hypoallergeen lam en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Adult Salmon & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van zalm en aardappel is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van alle rassen. Door het hoge gehalte aan zalm in de voeding  is deze zeer goed verteerbaar en heeft het een uitstekende acceptatie. 60% zalm en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Adult Large Breed Chicken & Potatoes

Natuurlijke voeding op basis van kip en aardappel, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen een goede ontwikkeling van botten en gewrichten. 70& kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Adult Large Breed Salmon & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van zalm en aardappelen is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van grote rassen. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen een goede ontwikkeling van botten en gewrichten. 60% zalm en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Profine Light Lamb & Potatoes

Deze natuurlijke voeding is samengesteld op basis van hypoallergene lam en aardappelen. De voeding is speciaal ontwikkeld voor gewichtsbeheersing bij honden met overgewicht. De goed verteerbare lam en een vetarme formule helpen honden bij het verlies van overtollig gewicht. Chondroprotectiva en mineralen in de voeding ondersteunen de gewrichten en de mobiliteit van honden met overgewicht.

Profine Energy Chicken & Potatoes

Een natuurlijke voeding op basis van kip en aardappelen, speciaal ontwikkeld voor volwassen honden die hoge prestaties leveren. De voeding is rijk aan kippeneiwit met een hoog vetgehalte, dit zorgt voor energie voor langdurige inspanning. Ook ondersteunt de voeding de gewrichten en mobiliteit. 70% kip en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Planet Pet Grain Free Chicken

De unieke graanvrije formule is gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige kip, welke rijk is aan eiwitten. Door granen in de voeding te vermijden, en een voeding met een hoog vleesgehalte te bieden, kunnen de gezondheid en de vitaliteit van uw huisdier op een natuurlijke manier ondersteund/ verbeterd worden.

Planet Pet Grain Free Salmon

De unieke graanvrije formule is gebaseerd op kwalitatief hoogwaardige zalm welke rijk is aan eiwitten. Door granen in de voeding te vermijden en door een voeding met een hoog vleesgehalte aan te bieden, kunnen de gezondheid en de vitaliteit van uw hond op een natuurlijke wijze ondersteund/ verbeterd worden.

Planet Pet Mini Adult

Deze complete voeding is geschikt voor honden van kleine rassen. De voeding is tarwevrij en heeft een hoog energiegehalte die aansluit bij de behoeften van kleine honden. Door het hoge vleesgehalte en geen onnodige voedingsstoffen, draagt de voeding bij aan een verbeterde conditie en vitaliteit.

Planet Pet Adult Chicken & Rice

Speciaal ontwikkeld voor volwassen honden. De nutritionele samenstelling maakt de voeding geschikt voor zwel kleine als wat grotere hondenrassen. Heerlijk recept op basis van kip en tarweglutenvrij.

Planet Pet Adult Large Breed Chicken & Rice

Speciaal ontwikkeld voor grote honden met een gewicht van 30 – 80 kg. De voeding bevat glucosamine en chondroïtine welke bijdraagt aan een goede conditie van de gewrichten van grote hondenrassen. Recept met smaakvolle kip en tarweglutenvrij.

Planet Pet Chicken & Rice Active

Speciaal ontwikkeld voor actieve honden. Hoog eiwit- en vetgehalte die de voeding geschikt maken voor honden in alle afmetingen. Heerlijk recept op basis van kip en tarweglutenvrij.

Planet Pet Lamb & Rice Senior/ Sensitive

Onze voeding op basis van lam is bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag of voedselallergieën. Door de lage energiewaarde is de voeding ook bijzonder geschikt voor senior honden.

Sam's Field Adult Grain Free Salmon & Herring

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alles rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op voedselintolerantie. Recept op basis van 90% vis, gevogelte, fruit en groenten.

Sam's Field Adult Grain Free Venison

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alles rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op voedselintolerantie. Recept op basis van 90% hert, gevogelte, groenten en fruit.

Sam's Field Adult Grain Free Beef

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op voedselintolerantie. Recept op basis van 90% rund, gevogelte, fruit en groenten.

Sam's Field Adult Grain Free Chicken

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Door de graanvrije formule is er minder kans op voedselintolerantie. Recept op basis van 90% kip, gevogelte, groenten en fruit.

Sam's Field Adult Mini Chicken & Potato

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor volwassen honden van kleine rassen. De toegevoegde omega-3 en omega-6 zorgen voor een gezonde huid en vacht van de hond. Recept gebaseerd op 65% kip, fruit en groenten.

Sam's Field Adult Medium Chicken & Potato

Een complete voeding die geschikt is voor volwassen honden van middelgrote rassen. De voeding heeft een hoge verteerbaarheid waardoor de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Recept gebaseerd op 60% kip, fruit en groenten.

Sam's Field Adult Large Chicken & Potato

Deze complete voeding is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen. De glucosamine en chondroïtine in de voeding ondersteunen de gewrichten. Recept op basis van 60% kip, groenten en fruit.

Sam's Field Adult Salmon & Potato

Deze complete voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De voeding is hypoallergeen, waardoor deze geschikt is voor honden met een gevoelig maag-darmkanaal. Doordat de voeding een hoge verteerbaarheid heeft kunnen de voedingsstoffen optimaal opgenomen worden. Recept op basis van hypoallergene zalm, fruit en groenten.

Sam's Field 4300 Power Chicken & Potato

Deze voeding is compleet en zeer geschikt voor actieve, volwassen honden. Door het hoge energiegehalte is voeding geschikt voor honden die zeer actief zijn, maar ook voor honden die snel gewicht verliezen. Recept op basis van 70% kip, groenten en fruit.

Sam's Field Adult Lamb & Rice Light/ Senior

Deze hypoallergene voeding is geschikt voor honden met overgewicht of voor oudere honden. De voeding heeft een laag energiegehalte waardoor deze geschikt is voor honden met overgewicht. Recept op basis van hypoallergene lam, fruit en groenten.

 Senior

Om gezond oud te worden

Als je hond ouder wordt, wordt hij ook minder vitaal. De spijsvertering en de organen gaan langzamer werken. Senior voeding bevat een lager calorie gehalte om obesitas te voorkomen, en de voedingen bevatten een hoger gehalte aan voedingsvezels om gastro-intestinale gezondheid te ondersteunen. Met de juiste voeding kan jouw hond zo gezond mogelijk oud worden.

 

Profine Senior Turkey & Potatoes

Deze natuurlijke voeding op basis van kalkoen en aardappel is speciaal ontwikkeld voor senior honden van alle rassen. De chondroprotectiva en mineralen bevorderen gezonde gewrichten en mobiliteit bij oudere honden. Verder is de voeding eiwitrijk, maar vetarm, voor het behoud van een optimaal lichaamsgewicht. 60% kalkoen en groenten bieden een uitstekende verteerbaarheid en acceptatie.

Planet Pet Lamb & Rice Senior/ Sensitive

Onze voeding op basis van lam is bijzonder geschikt voor honden met een gevoelige maag of voedselallergieën. Doordat de voeding een lage energie waarde heeft kan deze ook gevoerd worden aan senior honden.

Sam's Field Lamb & Rice Light/ Senior

Deze hypoallergene voeding is geschikt voor oudere honden. De voeding heeft een bepekt energiegehalte waardoor deze overgewicht voorkomt bij oudere honden. De hoge verteerbaarheid van de voeding zorgt ervoor dat de voedingsstoffen optimaal opgenomen kunnen worden. Recept op basis van hypoallergene lam, groenten en fruit.

Johnson Petfoods

Saffierborch 14
5241 LN Rosmalen
Nederland
tel: +31-(0)73 522 0873
fax: +31-(0)73 523 6569
email: info@johnsonpetfoods.nl

CUSTOMER CARE

Mocht u vragen hebben over onze producten aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze afdeling Customer Care is op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 13.00 uur.

Het telefoon nummer van de afdeling Customer Care is: 073 – 522 4255

Vind ons op social media

Blijf op de hoogte via de verschillende social media kanalen.